Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אמא שלי בדיוק רכשה עכשיו קיה ריו 2013 בעודי מתייעץ איתכם כאן בפורום.

עכשיו היא חזרה ובטפסים שהביאו לה כתוב שהרכב השכרה/חברה/החכר לשעבר,היא אומרת שלא נאמר לה ברגע הקניה על זה.

דבר נוסף שבדקתי הוא עבר ביטוחי וכתוב שלפני שבועיים בדיוק הרכב עבר תאונה: כתוב נזק חלקי (תוצאתי) ניזוק צד ג'.

מה אני אמור לעשות עם הרכב הזה עכשיו היא כל כך מבואסת.

פורסם (נערך)

ממה שאני יודע והמומחים פה יתקנו אותי אם אני טועה. סוחר רכב אמור להעניק לאמא שלך טופס גילוי נאות ולהחתים את אמא שלך עליו. בטופס אמור להיות מצויין התאונה. אם לא ציין זה בניגוד לחוק.

מה עלות הנזק של התאונה שמצויין בדוח?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי kagan217
פורסם

יעלה כבודו את טופס הגילוי הנאות הסתר פרטים אישיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אין טופס גילוי נאות,זכותך לבטל את העסקה.

האם הרכב נבדק במכון בדיקה טרם הרכישה ?

מבלי לפגוע בסוחרים,על הנייר נשמע שיש כאן סוחר "זאב",שחיכה ל"טרף התמים" שמבין פחות ואם הלך לבד לביצוע העסקה ללא אנשים שקצת מבינים בתחום אז אלו האנשים שהסוחרים הקטנים הכי אוהבים.

מקוריות השכרה /החכר- ליסינג.

אם רשום חברה- המצב פחות טוב.

לגבי התאונה- לא ברור איזו תאונה עבר,אולי מידע ממרכז הסליקה יכול לעזור אם קיים או לחילופין אם הרכב נבדק במכון בדיקה ואין רישום שילדה במשמעות גבוהה (ככל שהבדיקה בוצעה הרחק ממגרשו של הסוחר) אז לפחות בעניין הזה הקנייה לא נוראית כי תיקוני פח וצבע רוב הרכבים המשומשים עוברים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אין טופס גילוי נאות,זכותך לבטל את העסקה.

האם הרכב נבדק במכון בדיקה טרם הרכישה ?

מבלי לפגוע בסוחרים,על הנייר נשמע שיש כאן סוחר "זאב",שחיכה ל"טרף התמים" שמבין פחות ואם הלך לבד לביצוע העסקה ללא אנשים שקצת מבינים בתחום אז אלו האנשים שהסוחרים הקטנים הכי אוהבים.

מקוריות השכרה /החכר- ליסינג.

אם רשום חברה- המצב פחות טוב.

לגבי התאונה- לא ברור איזו תאונה עבר,אולי מידע ממרכז הסליקה יכול לעזור אם קיים או לחילופין אם הרכב נבדק במכון בדיקה ואין רישום שילדה במשמעות גבוהה (ככל שהבדיקה בוצעה הרחק ממגרשו של הסוחר) אז לפחות בעניין הזה הקנייה לא נוראית כי תיקוני פח וצבע רוב הרכבים המשומשים עוברים.

לצערי הביאו לה גילוי נאות.

כתוב שם על הרכב שהיא רכשה השכרה/החכר/חברה

וגם כתוב נזק הידוע : תיקוני פח וצבע מסביב הוחלפו חלקי מרכב,תיקונים במרכב. הרכב נמכר AS IS ט.ל.ח

שילמתי 10 שקלים לסליקה וכתוב שלפני שבועיים עבר את התאונה התביעה עדיין פתוחה וכתוב שם ניזוק כצד ג' נזק חלקי תוצאתי

פורסם

הרכב נבדק במכון בדיקה ? אם כן,מה נרשם בסעיף השילדה.

דבר נוסף -לא מסתדר לי השכרה ,החכר וחברה יחד- כמה ידיים הרכב עבר ומה רשום ברישיון הרכב לגבי מקוריות/סוג בעלים ?

אם המשבצת ריקה יכול להיות פרטי ויכול להיות גם חברה פרטית.

השכרה- השכרה לשעבר.

השכרה/החכר= ליסינג לשעבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...