Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי יאריס ספורט כבר מספר שנים והגעתי לנקודה שאני גם לא מוכן להחליף את האוטו וגם לא מוכן להתקרב למוסכי יבואן ואף חושש ממוסכי מדרכה

אני מזמין הרבה חלקים מAmayama - מחסן יפני של חלפים, אבל אני תמיד צריך ללכת לצד ג' שיתקין לי אותם, ולרוב אני או מסורב או משלם פרימייה ומקבל שירות סוג ב' (האחרון עשה לי עבודה חאפרית בהכנה לטסט, גם עשה לי נזק וגם שדד אותי במחיר, עדיף היה לי ללכת למוסך יבואן).

אז אני מחפש סט כלים, בוקסות \ מברגים, שאוכל בעזרתם לפרק את מרבית חלקי הרכב שצריך לטיפולים בסיסיים ומעבר*.

*הכיוון כרגע הוא לפרק את המושבים,הדלתות והפנאלים.

גם בשביל לעשות ניקוי יסודי במקומות שאי אפשר להגיע אליהם בניקוי רגיל, וגם לפרק את השאריות מהשטויות שהבעלים הקודמים העבירו מבחינת חיווט, ואף לבצע התקנה עצמאית חדשה של מערכת - 70% בשביל הסאונד ו30% בשביל להשתפשף.

חשבתי על סטים מורכבים, כדוג' זה:

https://www.ebay.com/itm/Craftsman-260pc-Mechanics-Tool-Set-w-3-Drawer-Tool-Box-Chest-Garage-SAE-Metric/322773424921?_trkparms=aid%3D555018%26algo%3DPL.SIM%26ao%3D1%26asc%3D57475%26meid%3D854e33b6702a461fb31c0f29911dd4da%26pid%3D100005%26rk%3D1%26rkt%3D12%26mehot%3Dlo%26sd%3D143122422993%26itm%3D322773424921&_trksid=p2047675.c100005.m1851

האם למישהו יש כיוון מאיפה אפשר להשיג את הכי הרבה עלות:תועלת?

פורסם (נערך)

רק עצה - בהזמנת כלים לאו דווקא המחירים בחול יהיו נמוכים משמעותית מבארץ.

אבל העצה הכי טובה - תתחיל עם סט כלים ב 100 ש"ח של סיגנט, במיוחד לחלקי פנים ברכב, יש בו הכל, אני משתמש בו כבר כמה שנים להרבה מעבר לפירוקים פשוטים והוא מעולה. הסט כאן

מעבר לזה כמובן סט 1/2 עם ראצ'ט ובוקסות עד 22 נניח.

סט מפתחות פתוחים.

ג'ק ב 130 ש"ח ו 2 בוקים בעוד כ 150 ש"ח במבצעים.

תצטרף לקבוצת הפייסבוק "תשאלו כנופצון" ותקבל לינקים לכל החלקים האלה מהארץ ומחו"ל - אבל בדר"כ עדיף בארץ.

מעבר לכל מה שציינתי- תקנה לפי הצורך, אם תראה שיש צורך בכלי מסויים - תקנה, חבל לקנות סתם.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Miata ND2

פורסם
רק עצה - בהזמנת כלים לאו דווקא המחירים בחול יהיו נמוכים משמעותית מבארץ.

אבל העצה הכי טובה - תתחיל עם סט כלים ב 100 ש"ח של סיגנט, במיוחד לחלקי פנים ברכב, יש בו הכל, אני משתמש בו כבר כמה שנים להרבה מעבר לפירוקים פשוטים והוא מעולה. הסט כאן

מעבר לזה כמובן סט 1/2 עם ראצ'ט ובוקסות עד 22 נניח.

סט מפתחות פתוחים.

ג'ק ב 130 ש"ח ו 2 בוקים בעוד כ 150 ש"ח במבצעים.

תצטרף לקבוצת הפייסבוק "תשאלו כנופצון" ותקבל לינקים לכל החלקים האלה מהארץ ומחו"ל - אבל בדר"כ עדיף בארץ.

מעבר לכל מה שציינתי- תקנה לפי הצורך, אם תראה שיש צורך בכלי מסויים - תקנה, חבל לקנות סתם.

תודה רבה על העצה, קודם כל.

הלכתי לכיוון ערכה מוכנה נטו משום שאין לי מושג מה בדיוק אני צריך שיהיה לי, וחשבתי שזה הולך להוציא לי את הרוח מהמפרשים אם אצטרך לחפש מאיפה להביא בוקסות ספציפיות לפני כל פירוק שאחליט לעשות (או לגלות שנתקעתי בלי בוקסות מתאימות תוך כדי עבודה), ובארץ כל עניין הDIY לא חזק כמו בארה"ב, אז מכאן הרציונאל.

אז במידה ואני מהבודדים שלא משתמש בפייסבוק (אני מניח שאוכל לבקש מאחד האחים שלי שייכנסו לקבוצה ואשאל דרכם), האם יש לי מאיפה לדעת מה בדיוק אני צריך לכלול בערכה? בהנחה שאני מתכוון לטפל רק בטויוטה הספציפית שלי (ואולי בקורולה של אמא ושל אחי, אם ארגיש שלא עשיתי טעות מרה כשהחלטתי ללכת בדרך הזאת חח).

והאם יש חשיבות לחברות? עם ההנחה שאני לא הולך לחפש כלי עבודה באליאקספרס או בחנויות "הכל בדולר".

פורסם (נערך)

לפי דעתי תיכנס לחנות כגון ל.כ. ברמלה, לפני זה תעשה שיעורי-בית באתר שלהם. אתה יכול לראות באתר את הסטים השונים ולראות מה יש בפנים. מצאתי בזמנו לאחר קצת עבודה את היצרן של הסטים הכתומים האלה שיש באתר שלהם ורואים עכשיו בכל מקום, הם נמכרים באינטרנט בשם שונה (לא זוכר כרגע מהו), בכל אופן לדעתי עדיף לרכוש בארץ למעט אביזרים מיוחדים.

גם לי יש את הסט רבע אינטש של סיגנט, יחד עם סט חצי אינטש זה סוגר את הפינה מבחינת ידיות ראטצ'ט ובוקסות. לעתים קרובות הסטים האלה מכילים גם בוקסה 16 מ"מ מגנטית לפלאגים.

מעבר לכך, כפי שנאמר:

סט מפתחות פתוח-רינג

שני בוקים 2 טון

ג'ק עגלה

ביטים או סט מברגים אלן/טורקס/פיליפס/שטוח

רצוי מפתחות טורקס ארוך

זה בערך המינימום.

לפירוקים בפנים הרכב יש כלי פלסטיק ייעודיים. את אלה אפשר להזמין מהסינים.

מעבר לכך, אביזרים בהתאם לצורך: בוקסה לפלאגים, מפתח עכביש או כוס לפילטר שמן, בוקסות מיוחדות לבורג אגן שמן אם נדרש, ידית מומנט אם אתה רוצה לעבוד לפי הספר, וכו׳ (השמיים הם הגבול).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

זה עולה כ-125 דולר עד הבית.

זה רק עד 19 מ"מ.

יש בוקסות אורך 50 וארך 63 מ"מ על אותם מידות משושה.

מפתחות טבעת/פתוח יש רק 5 מידות מ"מ ו-5 אינצ'י.

אין ידית כוח 1/2

חומר כרום-ואנאדיום

פורסם

צור קשר עם אייפקס, הם בנו באנדל עם כל מה שצריך לטיפולים בסיסיים ואף מעבר לזה.

02-645-6656

שאל אותם על הבאנדל.

Stay Dirty

• תוכן חדש...