Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

משאבה שואבת.

אתה מחפש מדחס כנראה.

ההמלצה תהיה תלויה בשימוש - תדירות ועוד הצמיג, אבל ממליץ להימנע מהמדחסים הקטנים הנמכרים ברשתות עשה-במו-ידיך או בתחנות הדלק (אלו שנמצאים ב 50-100שח)

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי erezgur
פורסם

מה השימוש? למלא אויר פעם בצמיג אחד כשיש פנצר, הזולים מספיקים בהחלט ויותר נוחים לחיבור דרך המצית.

אם המטרה למלא 4 צמיגים ריקים כל שבוע, קנה רק כאלה שמתחברים ישירות למצבר.

פורסם
מה השימוש? למלא אויר פעם בצמיג אחד כשיש פנצר, הזולים מספיקים בהחלט ויותר נוחים לחיבור דרך המצית.

רק כאשר יש פנצ'ר או חוסר אויר ,רכשתי משאבה באיביי לא שווה אגורה ,מחפש משאבה שעושה את העבודה נורמלי ולא צריך להמתין שעות למילוי

פורסם

יש באייס יש לי רכב היברידי וזה רק לצורך מילוי אויר ואו פנצ'ר מה מומלץ מהלינק

https://www.autodepot.co.il/lla-mem/lla-mem/lla-mem.html?utm_campaign=ACE-moadon-nl-24.04.19&utm_medium=email&utm_source=Eloqua&promo_name=lla_mam&promo_id=276&promo_position=mishni&elqTrackId=ed40593c72e64035bfa3caad4dcd5767&elq=ae148c13e9f34762804643eb609e5b5e&elqaid=1017&elqat=1&elqCampaignId=912

פורסם

יש לי את זה ב89.9 - עושה את העבודה ומתחבר למצית. תוך 2-3 דקות תוכל לנפח מספיק כדי לנסוע

זה ב149 מתחבר ישירות למצבר ולכן מנפח יותר מהר - תסתכל אם יש לך גישה נוחה למצבר ברכב שלך.

(גם סיני ב49 יושב אצלי באוטו השני, כבר ניפח 5 צמיגים תוך 5 דקות, לא כולם שלי)

פורסם
מכיר כמה ג'יפאים שמשתמשים בקומפרסור הזה של אוטו דיפו כבר תקופה די ארוכה, בהצלחה רבה, על צמיגים הרבה יותר גדולים מרכב פרטי.

https://www.autodepot.co.il/lla-mem/lla-mem/lla-mem/7909762.html

בתור ג'יפאי.

על שכזה לא הייתי הולך. אני עם הקומפרסור האדום של ל.כ.

עולה כ700 שח. אבל תפוקה ואמינות.בהתאם.

לאשתי ברכב יש קטן יותר מ''איש שטח''. יכול לבדוק את הדגם המדוייק.

בכל מקרה שניהם מומלצים בהרבה מכל הצעצועים שמוכרים בתחנות דלק ובאייס.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

קניתי לפני שבועיים את הקומפרסור הזה, עולה 150 ש"ח באוטו דיפו או 90 במבצעים.

ניפח שני צמיגים ממצב "על הרצפה" תוך כ 2 דקות לצמיג. אבל לא בנוי לעבודה ממושכת, עד 5 - 10 דקות ברצף. Screenshot_2019-04-28-11-52-15-1.jpg

פורסם
אפשר לחבר אליו אקדח אויר ולהשתמש איתו לניקוי פנים הרכב?.
כל הקומפרסורים הנ''ל לא יתאימו למשימה.

עם מיכל אוויר לאחסון זה ילך אבל לא תוכל לתת לחיצות ארוכות

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
קניתי לפני שבועיים את הקומפרסור הזה, עולה 150 ש"ח באוטו דיפו או 90 במבצעים.

ניפח שני צמיגים ממצב "על הרצפה" תוך כ 2 דקות לצמיג. אבל לא בנוי לעבודה ממושכת, עד 5 - 10 דקות ברצף. [ATTACH]518277[/ATTACH]

כמה

250PSI ED> זה מספיק?

פורסם

אני משתמש במשאבת אופניים האדומה הגדולה. מהירה הרבה יותר מהצעצועים.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...