Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לנו מיטסובישי גרנדיס שנת 2006 (עם כושר גרירה של כ-1700 קילו)

אנחנו בטיול בצפון עם קראוון (שוקל כ1500) שגררנו מרחק של בערך שעה וחצי + 5 ילדים :)

עשינו עכשיו נסיעה קצרה ללא הקאראוון ופתאום נורת המנוע הכתומה/צהובה נדלקה

הרכב עבר טיפול שנתי והחלפת מצבר בשבוע שעבר והכל היה טוב

זו הנורה היחידה שנדלקת

אשמח לסיוע שלכם

1. האם זה יכול להיות קשור לעובדה שגררנו קאראוון והיה לו קשה ?

2. האם אפשר לנסוע את הדרך חזרה עם הקאראוון ? מאוד מורכב להשאיר אותו בצפון עכשיו ?

3 מה ממליצים לי לעשות ?

4. האם מישהו מכיר מוסכניק טוב באיזור חוף גופרה/מושב רמות ?

5. ממה שריפרפתי באינטרנט היו אמירות שאם זה לא מהבהב אפשר להמשיך לנסוע כרגיל ולהגיע בהמשך למוסך - האם אכן כך ?

בתודה מראש ל

פורסם
שלום

יש לנו מיטסובישי גרנדיס שנת 2006 (עם כושר גרירה של כ-1700 קילו)

אנחנו בטיול בצפון עם קראוון (שוקל כ1500) שגררנו מרחק של בערך שעה וחצי + 5 ילדים :)

עשינו עכשיו נסיעה קצרה ללא הקאראוון ופתאום נורת המנוע הכתומה/צהובה נדלקה

הרכב עבר טיפול שנתי והחלפת מצבר בשבוע שעבר והכל היה טוב

זו הנורה היחידה שנדלקת

אשמח לסיוע שלכם

1. האם זה יכול להיות קשור לעובדה שגררנו קאראוון והיה לו קשה ?

2. האם אפשר לנסוע את הדרך חזרה עם הקאראוון ? מאוד מורכב להשאיר אותו בצפון עכשיו ?

3 מה ממליצים לי לעשות ?

4. האם מישהו מכיר מוסכניק טוב באיזור חוף גופרה/מושב רמות ?

5. ממה שריפרפתי באינטרנט היו אמירות שאם זה לא מהבהב אפשר להמשיך לנסוע כרגיל ולהגיע בהמשך למוסך - האם אכן כך ?

בתודה מראש ל

מישהו ?

פורסם

אם אתה מבחין בשיני כלשהו בפעולת המנוע:

סוחב פחות טוב, עובד פחות עגול, רועד וכו', רצוי מאוד לא לנסוע כך.

אם המנוע עובד רגיל לגמרי, אפשר לנסוע אבל ליתר בטחון תיכנס למוסך באיזור (בהרבה קיבוצים ומושבים יש מוסך) תסביר את המצב ותבקש סריקת תקלות. אולי יהיו נחמדים ויעשו את זה בחינם או בתשלום קטן.

פעם בסיוטאציה דומה מסוך באחד הקיבוצים בצפון עזר לי בתיקון קטן ולא רצה לקוחת כסף.

פורסם
חייב להתחבר לסורק תקלות אפילו אוניברסאלי ולשלוף קוד תקלה. מהיכן אתם בכללי בארץ?

תודה אני כרגע בחוף גופרה ליד הכנרת

פורסם

כל סורק רגיל אוניברסאלי יישלוף את הקוד תקלה. אני שואל מהיכן אתם בארץ כלומר מקום מגורים שאם תחזרו ועדיין התקלה תהיה בעינה אז מישהו מאיזור מגוריכם יבוא וישאיל לכם סורק. יש פה כמעט לכולם את הסורק המתאים.

• תוכן חדש...