Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרמיות חשמליות או גז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דירה שכורה. קיים צינור גז ליד הכיריים.

הבנתי שלכל מוצר יש יתרונות וחסרונות.

קרמיות- יתרונות : בטיחותי ונראה אלגנטי

חסרונות - זולל חשמל , בישול איטי ולא אחיד.

גז - יתרונות : האוכל יוצא טעים יותר.

חסרונות - לא בטיחותי , מחייב תשלום חודשי לחברת גז.

אנחנו כרגע גרים בדירה שכורה (חדשה ) . השקע הקיים ככל הנראה הוא חד פאזי. ישנו גם צינור גז ממוקם מתחת למקום שבו אמורות לשבת הכיריים.

מה העלות של התקנת שקע תלת פאזי ?

מה העלות של התחברות לחברת גז?

ראיתי למשל כיריים קרמיות (מצ"ב תמונה) . מתצוגה אוכל לרכוש בפחות 25 אחוז ממחירם המקורי.

האם הן עושות את העבודה ?

יש משהו שפספסתי ? תודה לכולם.

14cfb82983d32cb047daf7e7222a630e.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היו לנו כיריים חשמליות ועכשיו עברנו לגז .

עם זה שאשתי מבשלת שעות כל סופש ולפעמים גם באמצע השבוע החשבון לחודשיים נע בסביבות 100 שח .

אפשר להוזיל חשבון גז אם הבניין מאיים להתנתק ולעבור לספקים קטנים וזולים.

שכל אחד יעשה מה שהוא חושב , אבל אני הבאתי מד קרינה וכשראיתי איזו קרינה אלקטרומגנטית הכיריים החשמליות פולטות העדפתי לחבר גז .

אני מבין שאם מתרחקים מרחק סביר או לא עומדים לידם בזמן הבישול אז הסכנה פחותה , אבל לא רציתי לקחת סיכון .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אנחנו בבניין מוחברים לגז שלא מסופק ע"י אחת מהחברות הוותיקות והחמדניות בעיניי, הייתי ממליץ לכל בניין לעזוב אותם.

בכל אופן מבלי קשר לעלות, לא מזיק שיש פתרון חילופי לחימום/בישול שלא ע"י חשמל.

פורסם

לגמרי. אבל מצריכות חיבור תלת פאזי (אלא אם מוכנים להתפשר על יכולות). וגם יותר יקרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אבל אני הבאתי מד קרינה וכשראיתי איזו קרינה אלקטרומגנטית הכיריים החשמליות פולטות העדפתי לחבר גז .

ולנשום גז אין בעיה?

מעניין עם בשירשור עם המכונות גילוח יש גם מישהו שמודד להן קרינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אחדד. לא דיברתי על אינדוקציה.

דיברתי על חשמליות קרמיות או גז.

התקציב לא מנופח במיוחד.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אבל תחשוב על הטווח הארוך, האינדוקציה יותר יעילה בניצול אנרגיה ולכן יש כאן חיסכון בחשמל שמצטבר, תוך מספר שנים אחדות אתה מחזיר את ההשקעה ואז מתחיל לחסוך

פורסם
ולנשום גז אין בעיה?

מעניין עם בשירשור עם המכונות גילוח יש גם מישהו שמודד להן קרינה.

אין בעיה כי לא פותחים את המבער לזרימה של גז בלי להדליק ניצוץ. וכשמדליקים ומבשלים הבית מאוורר.

כבר כתבתי שזכותו של כל אחד לעשות מה שבא לו.

אין מה להשוות מכונת גילוח לכיריים או תנור חשמלי , כי למכונות גילוח אין 3kw הספק .

וכמו שאני לא יושב עם לפטופ על הברכיים ככה לא הייתי רוצה להתקרב לכיריים חשמליות כשהן עובדות . מעדיף להזהר .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תגיד לי, nepet, אתה חי במערה או שאתה יוצא לשמש ביום ומדליק את האור בלילה? כי אלה יוצרים קרינה הרבה יותר מסוכנת, ולשם שינוי מוכחת ככזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...