Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו משתקם מתאונת אופנוע, ועומד לקיים את מה שהבטחתי למשפחה: אין יותר אופנועים.

אז אני מחפש רכב ספורטיבי/חזק/מעניין.

דרישות:

1. צריכת דלק ועלויות אחזקה אינן פקטור. הרכב יסע כ-7000 ק"מ בשנה, ואני יכול לעמוד בטיפולים יקרים / הפתעות.
  2. ידידותי לילדים: צריך להכיל 2 כסאות תינוק במושב האחורי, לאפשר הכנסה והוצאה נוחה של הילדים ולקחת עגלה בבגאז' לטובת נסיעות קצרות (טיולים ונסיעות ארוכות יעשו ברכב הראשי).
  3. מנוע חזק ואופי ספורטיבי.
  4. עדיפות לגיר ידני.
  5. תוצאות סבירות במבחני ריסוק (לא רכבים משנות ה-90).
  6. סולידי מבחינה חיצונית (קאדילק, נגיד, לא מתאים)
  7. תקציב כ-80K, אפשר לעלות אם יש הצדקה, תמיד אפשר לרדת.

בינתיים חשבתי על:

1. אינפיניטי G37 סדאן
  2. אלפא 159 TBI ידנית
  3. וולוו S60 R-Design (קצת מעל התקציב)
  4. פורד פוקוס 1.6 אקובוסט שנים 2011-2013.

מבין הנ"ל, נסעתי רק על אלפא עם מנוע 2.2.

למרות שהיא זולה משמעותית, אם הייתי מוצא פוקוס אקובוסט הייתי קונה אותה מיד. מרגיש לי הרכב הכי נכון עבורי.

אשמח לעוד רעיונות יצירתיים, כיוונים ועצות.

פורסם

הפוקוס היא לא מכונית ספורטיבית (לי יש אחת).

למה לא גולף gti? יש כמה ידניות למכירה ביד 2

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

הגולף יקרה מדי. לפי המודעות בלוחות, במחיר של גולף GTI אפשר לקנות את ה-G37 והאלפא מאותו שנתון ולהשאר עם עודף.

פורסם

סיאט לאון FR. בתקציב שלך תוכל למצוא שנתונים דיי מתקדמים. החסרון היחיד יהיה הכסאות לילדים מאחורה בגלל שזה 3 דלתות, אבל לדעתי תוכל להסתדר איכשהו.

פורסם

אם אתה לא מפחד מתחזוקה קצת יקרה, גם ג'ולייטה תלתן היא אפשרות לא רעה בכלל, בלי הבעיה של שלוש דלתות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אם אתה לא מפחד מתחזוקה קצת יקרה, גם ג'ולייטה תלתן היא אפשרות לא רעה בכלל, בלי הבעיה של שלוש דלתות.

אתה יכול להסביר איזו תחזוקה יקרה יש לג'ולייטה תלתן?

כי התחזוקה שלה זולה וסבירה עד מאד.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

למיטב זכרוני, החלפת מצמד למשל (עם גלגל תנופה, שאאל"ט די מחוייב) מגיעה כבר לסכום של חמש ספרות. אבל אני יותר מאשמח לשמוע שלא.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הג'ולייטה מעניינת, לא חשבתי לכיוון.

ראיתי שיש דגמים רבים עם עם המנוע החזק.

ובנוסף, עברה לא ממזמן מתיחת פנים שלאחריה הגרסא החזקה מכונה Veloce.

מישהו יכול לעשות סדר - אילו דגמים יש? מה ההבדלים? והאם מתיחת הפנים משמעותית ושווה להשקיע ולקנות מודל מעודכן?

והכי חשוב - אילו דגמים מגיעים עם החישוקים עם דוגמת העיגולים? כי אם כבר ג'ולייטה, אז צריך את הג'אנטים המדהימים האלה :wink:

פורסם
למיטב זכרוני, החלפת מצמד למשל (עם גלגל תנופה, שאאל"ט די מחוייב) מגיעה כבר לסכום של חמש ספרות. אבל אני יותר מאשמח לשמוע שלא.

אז תשמח לשמוע.

לא (-:

יש פה ושם דברים ממש מינוריים ולא יקרים אבל ממש שום דבר מיוחד וההוצאות אפילו נמוכות לטעמי.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...