Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרעש הוא כזה, אך אצלי הרבה פחות דרסטי, מה שנקרא בקטנה, אך קיים.

[video=youtube;71kY-WBruVk]

אני רוצה לפתור את זה, ובסרטון הזה נראה שיש פתרון, אך האם באמת זה הפתרון? והאם זה לא מזיק לרכב בצורה כלשהי?

ראיתי שיש ממש לא מעט אנשים שסובלים מזה ברשת,

בגדול זה קצת קטע מוזר, זה משהו שלפעמים באמת מפריע ולפעמים לא, פשוט לא שם לב אליו, זה די מוזר, כי לפעמים נשמע ולפעמים לא, ממש לא תמיד, לפעמים חלש ולפעמים קצת יותר חזק אולי ברמה בינונית, וזה קורה בעיקר על במברים או כבישים משובשים, אך לא תמיד.

מישהו בכלל נתקל בזה? וטפל?

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם

מעדכן, ראיתי בסרטון אחר ששמו גריז בפתחים האלה, זה מה שעשיתי, וזה אכן פתר את הבעיה, מאזדה? באמת?!!!

נכון שזה די מינורי, אבל אני חושב שזה צריך להיות RECALL , או לפחות TSB חובה.

פורסם

עדכון נוסף, כך שמי שנתקל בזה ידע איך לפתור, הקליקים עדיין לא עברו,

לכן פניתי למוסך מורשה שאני מטפל בו,

אמרו שמדובר בנושא שקשור למכוניות שיוצרו בפס ייצור של 2014-2015, וזה בחלק מהרכבים, מדובר ב2 ברגים שצריך לחזק וזהו, הקליקים נעלמו כאילו לא היו.

פורסם
עדכון נוסף, כך שמי שנתקל בזה ידע איך לפתור, הקליקים עדיין לא עברו,

לכן פניתי למוסך מורשה שאני מטפל בו,

אמרו שמדובר בנושא שקשור למכוניות שיוצרו בפס ייצור של 2014-2015, וזה בחלק מהרכבים, מדובר ב2 ברגים שצריך לחזק וזהו, הקליקים נעלמו כאילו לא היו.

נשמח אם תציין את שם המוסך :-)

פורסם

אין לי מושג, רק אמרו לי, לא הראו.

אני מניח שזה איפשהו באזור השל השמשה הקדמית בצדדים, אך לא יודע איזה ואיפה בדיוק.

• תוכן חדש...