Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי רכיב אינג שמתחבר למחשב של הרכב שמצא אצלי תקלה

135238.jpg

ניגשתי לשתי מוסכניקים אמרו לי שהמנוע עובד טוב וסוחב וחבל סתם להחליף כוהיל או עוד איזה חלק שאני לא זוכר אבל אציין שלא בדקו לי את הרכב בצורה מעמיקה מה עלי לעשות לדעתכם או איך ךבדוק את את התקלה שמראה לי אגב יש לי נןרה כתומה דלוקה הרכב דיהסו סיריון

נ.ב

תוספי דלק יכולים להזיק לרכב ? בעיקר שעשה המון קילומטרז ויחסית ישן .

פורסם

עם תוספי דלק אל תתחיל אפילו. לגבי הבעיה עצמה תאפס אותה ותראה אם חוזרת ובמידה וחוזרת תבדוק אם מיתלווה לזה גם הערה של באיזה צילנדר יש את בעיית ההצתה ובהתאם לזה נוכל להכווין אותך איזה בדיקות תוכל לבצע בעצמך כדי לעלות על הבעיה ולא תצטרך לטרטר עצמך למוסכניק קרוב או רחוק שיגיד לך לא להתייחס.

פורסם
עם תוספי דלק אל תתחיל אפילו. לגבי הבעיה עצמה תאפס אותה ותראה אם חוזרת ובמידה וחוזרת תבדוק אם מיתלווה לזה גם הערה של באיזה צילנדר יש את בעיית ההצתה ובהתאם לזה נוכל להכווין אותך איזה בדיקות תוכל לבצע בעצמך כדי לעלות על הבעיה ולא תצטרך לטרטר עצמך למוסכניק קרוב או רחוק שיגיד לך לא להתייחס.

כתוב לי שבכל ה4 בוכנות

פורסם

אם הייתה תקלה כזו בכל ה 4 המנוע לא היה מניע. יש לך תקלת הצתה כללית. תאפס ותעקוב אם נידלקת שוב הנורה ומה התקלות שיחזרו שוב ומשם ניתקדם לשיטות הבדיקה.

פורסם

אנג'י יודע לאפס תקלות בכלל?

אם לא, תוריד את טורק (יש גם גרסה בתשלום שאני לא זוכר מה ההבדלים ביניהן כי אני איתה), תאפס את התקלה ותראה אם היא חוזרת. יכול מאוד להיות שסתם אחד הפלאגים אכל כאפה איזה בוקר ולא יצר ניצוץ וזה הקפיץ את התקלה (הנורה הכתומה היא נורת צ'ק אנג'ן שמודיעה לך שיש/הייתה תקלה כללית כלשהי במנוע), אבל עכשיו הכל בסדר. קרה לי גם באוטו שלי פעם אחת (לפני איזה שנה וחצי) - איפסתי וזה לא חזר מעולם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אנג'י יודע לאפס תקלות בכלל?

אם לא, תוריד את טורק (יש גם גרסה בתשלום שאני לא זוכר מה ההבדלים ביניהן כי אני איתה), תאפס את התקלה ותראה אם היא חוזרת. יכול מאוד להיות שסתם אחד הפלאגים אכל כאפה איזה בוקר ולא יצר ניצוץ וזה הקפיץ את התקלה (הנורה הכתומה היא נורת צ'ק אנג'ן שמודיעה לך שיש/הייתה תקלה כללית כלשהי במנוע), אבל עכשיו הכל בסדר. קרה לי גם באוטו שלי פעם אחת (לפני איזה שנה וחצי) - איפסתי וזה לא חזר מעולם.

האפליקציה לא מוצאת את רכיב האנגי

• תוכן חדש...