Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מחפש לרכוש אאטלנדר 7 מקומות.

תקציב: עד 85,000 ש״ח.

הייתי היום בכלמוביל טרייד אין והציעו לי רכב עם הפרטים הנ״ל:

- שנתון 2013, עלה לכביש במרץ

- גימור Instyle (ללא מסך מגע מולטימדיה)

- יד 1

- בעלות פרטית

- 82,000 ק״מ

- ללא תאונות

- טיפולים נעשו במוסך מורשה מיצובישי שקד

- טיפלים נעשו ב-20/40/60 ק״מ והם יעשו לפני הטסט עכשיו טיפול 80 ק״מ

- ביקשתי פירוט טיפולים שנעשו, לא הסכימו לתת*, רק להתחייב שלא הוחלף מנוע, גיר או שילדה.

- אחריות לשנה על גיר ומנוע

- טסט עד מרץ 2020

- התחייבות לתיקונים לאחר בדיקה שלי

- מערכת מוביל-איי מותקנת

- מחיר קצת פחות מ-90,000 ש״ח

*לא הסכימו לתת פירוט מלא בטענה שלפי החוק מותר רק לבעל הרכב לתת.

ביקשתי שיביאו את הרכב למגרש כדי לעשות בדיקה.

שאלות:

1. חוות דעתכם לפי הפרטים הנ״ל?

2. מה לעשות בבדיקה שלי?

3. יש רכבים יותר חדשים אבל במחיר גבוה יותר (105,000+ ש״ח). מתלבט אם להוסיף עוד לתקציב בשביל זה או שרכב בן 6 הוא בסדר.

מניח שאשאר איתו בין 8-10 שנים לפחות.

תודה רבה

פורסם

במחיר הזה אתה קונה סיטרואן גרנד פיקאסו 2016 יותר מאובזר, כולל מזגן לשורה האחורית, יותר מרווח, מנוע יותר חזק ויותר חסכוני.

תמורה הרבה יותר טובה לכסף שלך

וכן הוא אמין, למרות שצרפתי

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

מולטיפלה 05

מה קשור בכלל ? הבן אדם שואל על רכב ספציפי ואתה דוחף משהו אחר בכלל כמו סוכן מכירות , פותח השרשור בגדול אין מה לדאוג מדובר על רכב מאוד אמין פשוט תבקש לדבר עם המוכר המקורי שיוציאו לך את כל מה שבוצע לרכב אם מתאים לך קח אותו לבדיקה ושיהיה בהצלחה .

:fadein:
פורסם (נערך)

אנא פרט למה אתה צריך 7 מושבים. מי הנוסעים, מהי התדירות ומה התוואי . מה אתה מחפש ברכב בדיוק לפי סדר עדיפות. על מה נסעת עד היום ואיך הדרדרת למגרשי מכוניות ?

על פניו הרכבים שבכלמוביל הם רכבים שמורים ומטופלים אבל רק אחרי בדיקה ניתן לדבר. אל תפרוץ את התקציב.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...