Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס F האצ'בק או סטיישן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני וחבר שלי מתווכחים מאתמול בלילה על השאלה, האם לאנטיס F שנת 99 היא האצ'בק או סטיישן.

אני לא מדבר על הלאנטיס F שיש כאן לשמוליק למשל בעלת הלוק הספורטיבי, אלא על הלאנטיס הרגילה עם גב שטוח.

אני טוען שהרכב הינו סטיישן, המרכב הוא מרכב זהה ללאנטיס הרגילה מלבד הגג שממשיך עד לסוף הרכב.

חברי טוען שהלאנטיס F הנ"ל הינה לאנטיס "קצרה" ושמה הוא האצ'בק.

אתמול ניסיתי להראות לו את ההבדל במרכב בין האצ'בק ולבין סטיישן, הראתי לו את מיקום הגלגלים בכל אחד מן המרכבים.

כמו כן, עוד תת-ויכוח שנוצר בעקבות הויכוח, לגבי קטגורית הרכב, לטענתו הרכב נחשב "קופקטי" כמו האיביזה, פונטו, פולו וכ"ו.

תעזרו לנו להחליט מי צודק בעיניין ואולי תעזרו לי להאיר את עיניו כי לא משנה כמה ניסיתי (וניסית) הוא מסרב להבין.

עריכה: מה מציין ה-F בלאנטיס?

תודה,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

F , הדגם העאלק ספורטיבי.

האחרונה בנוייה בתצורת סטיישן. כמו עוד כמה חברות שהוציאו סטיישנים "חמים" (אודי למשל).

פורסם

שאלה באותו נושא, פחות או יותר :

מה ההבדל בין "קופה" לבין "האצ'בק". כלומר, אני יודע טוב מאוד מה ההבדל למשל בין הונדה סיויק האצ'בק להונדה סיויק קופה, אבל מה "ההגדרה הרשמית" לכ"א מהמושגים?

תודה.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם
אני וחבר שלי מתווכחים מאתמול בלילה על השאלה, האם לאנטיס F שנת 99 היא האצ'בק או סטיישן.

אני לא מדבר על הלאנטיס F שיש כאן לשמוליק למשל בעלת הלוק הספורטיבי, אלא על הלאנטיס הרגילה עם גב שטוח.

אני טוען שהרכב הינו סטיישן, המרכב הוא מרכב זהה ללאנטיס הרגילה מלבד הגג שממשיך עד לסוף הרכב.

חברי טוען שהלאנטיס F הנ"ל הינה לאנטיס "קצרה" ושמה הוא האצ'בק.

אתמול ניסיתי להראות לו את ההבדל במרכב בין האצ'בק ולבין סטיישן, הראתי לו את מיקום הגלגלים בכל אחד מן המרכבים.

כמו כן, עוד תת-ויכוח שנוצר בעקבות הויכוח, לגבי קטגורית הרכב, לטענתו הרכב נחשב "קופקטי" כמו האיביזה, פונטו, פולו וכ"ו.

תעזרו לנו להחליט מי צודק בעיניין ואולי תעזרו לי להאיר את עיניו כי לא משנה כמה ניסיתי (וניסית) הוא מסרב להבין.

עריכה: מה מציין ה-F בלאנטיס?

תודה,

איתי.

http://encyclopedia.laborlawtalk.com/Mazda_323

זה יכול לעזור

הם כותבים פה שהדגם הנ"ל (שם זה נקרא פרוט'ז) הוא האצ'בק לא סטיישן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קופה = 2 דלתות

האצ'בק = 3 או 5 דלתות.

שמר, מה ההבדל בין המרכבים של שני הרכבים הנ"ל ?

פורסם

מה ההבדל בין "קופה" לבין "האצ'בק". כלומר, אני יודע טוב מאוד מה ההבדל למשל בין הונדה סיויק האצ'בק להונדה סיויק קופה, אבל מה "ההגדרה הרשמית" לכ"א מהמושגים?

תודה.

האצ'בק היא מכונית קטומת זנב. לרוב כשמתייחסים להאצ'בק מתכוונים למכונית בעלת 5/3 דלתות. בעוד לקופה יש 2 דלתות (ובגאז' נפרד).

הלנטיס F של שנת 99 היא גם האצ'בק וגם סטיישן, מה שבא לכם. (זה באמת משנה?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה.

האצ'בק - דלת חמישית או שלישית ,תלוי במרכב ,בהונדה זה דלת שלישית

קופה - 2 דלתות בלבד ,(כלומר אין דלת מאחורה רק תא מטען רגיל )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כן רוני, זה בהחלט משנה.

אני טוען שיש הבדל במרכב, שהאצ'בק הגלגלים נמצאים קרוב יותר לסוף הרכב (כחצי מטר).

ובסטיישן כמו בסדאן הגלגלים נמצאים בתחילת הבגאז', זאת אומרת שלרכב יש תוספת כמו למשל GOLF שהיא האצ'בק לעומת בורה סטיישן.

פורסם
כן רוני, זה בהחלט משנה.

אני טוען שיש הבדל במרכב, שהאצ'בק הגלגלים נמצאים קרוב יותר לסוף הרכב (כחצי מטר).

ובסטיישן כמו בסדאן הגלגלים נמצאים בתחילת הבגאז', זאת אומרת שלרכב יש תוספת כמו למשל GOLF שהיא האצ'בק לעומת בורה סטיישן.

אז אתה טועה. אין כאן כללים ברורים. לרוב גרסאות האצ'בק או סטיישן בנויות על בסיס הגלגלים המקורי של הרכב בגרסתו הבסיסית (בעצם זה להיפך, כיום רוב הגרסאות הבסיסיות, לפחות באירופה, הן גרסאות ההאצ'בק, וגרסאות הסדאן נגזרות מהן ולא להיפך). יכול מאוד להיות שיש דגם מסוים שיש לו גם גרסת האצ'בק וגם סטיישן עם הפרדה מובחנת, אבל זה לא בהכרח קשור לתוספת באורך מאחורי הגלגלים האחוריים (למשל, אם אינני טועה, מאזדה 626 5 דלתות וסטיישן).

בנוסף, בלנטיס F הגלגלים נמצאים בדיוק באותו המקום מבחינת תא הנוסעים כמו בלנטיס סדאן. פשוט סרח העודף מאחור מקוצר ב-11 סנטימטר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...