Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כדאי שתציין לאיזה שנתונים אתה מכוון. (או מה התקציב).

ב2011 הסוויפט הוחלפה בדור חדש ואיתה המנוע הוחלף מ1.5 ל1.2, היא חלשה יותר מהקודמת אבל גם חסכונית יותר, עוד כרית וויר וציון ריסוק עדיף, מרווחת יותר ותא מטען מעט גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

החזקנו 1.2 במשך כמה שנים, הרכב הראה אמינות טובה וצריכת דלק טובה יותר בהשוואה ל 1.5, אבל מדובר בעגלה, המנוע מרגיש ממש חלש ביחס לרכב.

תפרט יותר מה הדרישות שלך

פורסם

לא הייתי קורא ל-1.2 עגלה, אבל בהחלט לא רכב זריז. אמינות סבירה (יש לי כזה בן 5.5, סבל מהמחלה המוכרת של צורך בניקוי בית המצערת, והית לי גם צורך בשיפוץ ממיר קטליטי, לדברי בעל המוסך הוא לא נתקל בתקלה כזו מעולם עד שהגעתי אליו עם ה-check engine).

תא המטען קטן אבל שימושי כיון שהוא בנוי בזויות ישרות בלי כל מיני בליטות, אשתי מכניסה לתוכו תיק עבודה, תיק חדר כושר וקניות שבועיות למשפחה של חמישה.

אם אתה זקוק לרכב לבודד או זוג - בהחלט בחירה הגיונית. למשפחה הוא יהיה צפוף וקצת חלש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כן הייתי קורא לו עגלה, לפחות מהניסיון שלי כרכב משפחתי. הוא כן הראה אמינות טובה מזכרוני.

ה 1.5 סחבה הרבה יותר טוב, בזמנו כשאבא שלי שידרג מ 1.5 ל 1.2 רוב המשפחה הרגישה שזה שנמוך לא שדרוג.

לא זוכר אם יש הבדלים ברמת הגימור/אבזור בין הגרסאות אבל הם כנראה לא היו משמעותיים מספיק כדי שנתייחס לרכב כאל שידרוג.

פורסם

אין לי ניסיון עם ה-1.5, אבל למרות הדמיון החיצוני מדובר ברכב שונה לחלוטין. ואילו בדקת את המפרט לא היית מופתע מכך שעם ירידה בהספק ובומנט עם משקל די דומה הרכב יהיה יותר חלש.

הסויפט בהחלט אינו רכב משפחתי, אבל מסוגל לסחוב 5 מבוגרים גם בעליות של הכרמל, אם כי עדיף בנתיב הימני. כרכב ליחיד או זוג הוא בכלל לא רע.

מבחינת הגימור אין לי מושג, לא נהגתי בסויפט מהדור השני (זה שנמכר בארץ עם מנוע 1500), וגם לא בזה מהדור הרביעי (שההספק והמומנט שלו טיפה קטנים מאלה של הדור השלישי, עם נפח מנוע דומה). זה שיש לי הוא ברמת גימור GLA שפירושה רמה בסיסית, מבחינתי זה חסר משמעות, למרות שכבר לפניו התרגלתי למפתח קרבה. אפילו בלמי התוף מאחור כנראה לא מפריעים יותר מדי.

האם הייתי קונה היום סויפט? כרכב חדש - לא, אבל לא בגלל חולשתו אלא בגלל מדיניות אבזור הבטיחות של היבואן. כמשומש, אם הייתי זקוק לכזה? יתכן מאד שכן, אם הייתי מוצא אקזמפלר טוב. אבל השיקולים ברכישת רכב משומש שונים לחלוטין מאשר ברכישת חדש, ותלויים יותר במצבה של המועמדת מאשר בסמל שעל חרטומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...