Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול אם משהו כאן התנסה בשרות של פנגו לגבי איסוף רכב לטסט ולקיחת רכב לטיפול שנתי.

עלות 288 ש"ח כלומר 24 ש"ח לחודש.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

למה שלא תבקשו מהמוסך שלכם לאסוף את הרכב ולבצע את הטסט?

למי שאין לו זמן, זה שירות נהדר, ואני משתמש בו גם ברכב של האישה (מוסך מורשה), וגם במכוניות שלי (מוסך כללי).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באמת הייתם נותנים את הרכב שלכם לאיזה נהג עלום של פנגו?

אני יכול להבין שימוש בשירות כזה של המוסך שלך, בהסתייגות שמדובר במוסך שעליו אתם סומכים בעיניים עצומות (רון, גבע, שמשון וכד').

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

מצלמת דרך יכולה להרגיע את כל החששות שלכם

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

התירוץ לא יחזיק כשיש מצלמה דו כיוונית ורואים בדיוק מי מנתק את הכבל.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

redroze התגובה שלך רק מחזקת את העובדה למה לא להשתמש בזה.

אם אתה מתכוון לרשת את הרכב במצלמות שגם מחוברות לUPS שנמצא בתא המטען שמקבל טעינה סולארית מהגג ~ פשוט תשב לידו כשהוא נוהג או שתיקח בעצמך את הרכב כמו שהרבה נוהגים לעשות

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לשבת לידו זה די מייתר את כל העניין, הקטע בשירות הזה שאתה יכול להמשיך בעיסוקך ולא צריך לגשת למוסך. לוקחים לך את הרכב ומחזירים לך אותו עם טסט.

אני אישית לא מרשה גם לאישתי לנהוג לי ברכב, אז בטח שלא לאיזה בחור אחרי צבא שחוסך כסף להודו מעבודות מזדמנות.

למוסכניק שאני סומך עליו, עם זה אין לי בעיה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השתמשתי בשירות הזה שלהם פעמיים וזה בהחלט שווה את זה ולו רק בגלל החסכון בזמן.. כל סידור כזה שיכול לחסוך לי זמן מבורך מבחינתי.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
השתמשתי בשירות הזה שלהם פעמיים וזה בהחלט שווה את זה ולו רק בגלל החסכון בזמן.. כל סידור כזה שיכול לחסוך לי זמן מבורך מבחינתי.

מוטי, מה קורה אם לא עובר טסט? מחזירים לך אותו עם ההארכה (לא זוכר אם שבוע או שבועיים)? יש אפשרות שישאירו את הרכב במוסך?

תודה

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

288 ש"ח בשביל לקיחת הרכב פעמיים בשנה (פעם לטיפול ופעם לטסט) לא נשמע לי זול. המוסך שלי לוקח את הרכב לטיפול בחינם ולטסט תמורת מחיר זול יותר מזה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...