Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהגת נמוכה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי מתנשאת לנומך של 154 סמ. נוהגת כיום על מאזדה6 מודל 2006. בתהליכים של החלפת רכב. הגברת בחנה קורולה 2013 ואוקטביה 17 ומתלוננת על כל ה3 על ישיבה נמוכה ביחס לקו הדש בורד שחוסמת שדה ראייה. מה הרכב המתאים למצב המוזר הזה ?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם

ממליץ על סוזוקי ויטארה משנת 2016.

אימי נמוכה מעט יותר מאישתך, והיא מרוצה מתנוחת הנהיגה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
ומה לגבי כרית הגבהה ?

ככה לא תצטרכו להיות מוגבלים לרכב ספציפי..

הכרית מרחיקה את הרגליים מהדוושות ולכן מעט בעייתית. מניח שהגבהה דל עד 2 סמ אפשאית .תודה.

פורסם
ממליץ על סוזוקי ויטארה משנת 2016.

אימי נמוכה מעט יותר מאישתך, והיא מרוצה מתנוחת הנהיגה.

יופי תודה רבה !

פורסם (נערך)

יהיה עליה לעבור קצת בסוכנויות ולבדוק את תנוחת הישיבה תוך התאמת המושב וההגה.

אשתי שמתנשאת ל-150 ס"מ אחרי מתיחה הסתדרה עד לפני חצי שנה בכל רכב שבו נהגה (כולל ידניים, כלומר צורך לדחוק את רגל שמאל הרחק לפנים).דומני שהאהוב עליה ביותר הוא הסוזוקי SX4 של הבן שלנו, וביום יום היא נוהגת ללא קושי בסויפט למרות תנוחת הישיבה הנמוכה יחסית.

לפני כחצי שנה נתקלנו לראשונה ברכב שהיה גדול עליה - הג'יפ גראנד צ'ירוקי שקיבלנו בחברת השכרה בקנדה. בסופו של דבר מי שסבל הייתי אני, לא היתה לי פשרות להתחלק אתה בעומס הנהיגה.

מול הויטארה שוהזכרה הייתי מעמיד גם את הקרוסאובר, לדעתי רכב יותר שימושי, זו גם הסיבה בגללה בחרנו בו ולא בויטארה, בנוסף לכך שגם חסכנו כמה אלפי ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אשתי בגובה זהה ומשתמשת בכרית הגבהה שלא מפריעה לה מלהגיע לדוושות (נוהגת בפולקסווגן גולף, אוקטביה, I20 דור ראשון).

הכרית מרחיקה את הרגליים מהדוושות ולכן מעט בעייתית. מניח שהגבהה דל עד 2 סמ אפשאית .תודה.

פורסם
יהיה עליה לעבור קצת בסוכנויות ולבדוק את תנוחת הישיבה תוך התאמת המושב וההגה.

אשתי שמתנשאת ל-150 ס"מ אחרי מתיחה הסתדרה עד לפני חצי שנה בכל רכב שבו נהגה (כולל ידניים, כלומר צורך לדחוק את רגל שמאל הרחק לפנים).דומני שהאהוב עליה ביותר הוא הסוזוקי SX4 של הבן שלנו, וביום יום היא נוהגת ללא קושי בסויפט למרות תנוחת הישיבה הנמוכה יחסית.

לפני כחצי שנה נתקלנו לראשונה ברכב שהיה גדול עליה - הג'יפ גראנד צ'ירוקי שקיבלנו בחברת השכרה בקנדה. בסופו של דבר מי שסבל הייתי אני, לא היתה לי פשרות להתחלק אתה בעומס הנהיגה.

מול הויטארה שוהזכרה הייתי מעמיד גם את הקרוסאובר, לדעתי רכב יותר שימושי, זו גם הסיבה בגללה בחרנו בו ולא בויטארה, בנוסף לכך שגם חסכנו כמה אלפי ש"ח.

אכן הקרוסאובר גדול ושימושי יותר.

אבל לנהגת נמוכה הויטארה תהיה נוחה יותר.

שדה ראיה טוב יותר + חיישנים קדמיים ורכב קטן וקל לתמרון וחניה.

אז אם יש צורך ברכב משפחתי - קרוסאובר.

אם כרכב שני או למשפחה קטנה - ויטארה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לנסר ספורטבק או מיצובישי כללי ישיבה גבוהה.

פיז'ו, סוזוקי, אופל, סובארו... וואי ברכו לי כל השמות של יצרנים שדוגלים בישיבה גבוהה.

• תוכן חדש...