Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, מכר שלי נתפס על מהירות מופרזת באותו מקום שנתפסתי גם אני.:oops:

ההבדל בנינו היה שאני עקפתי מס' רכבים והשוטר תפס אותי מיד אחרי העקיפה עם אקדח לייזר ככל הנראה

במקרה השני לעומת זאת הנהג טוען שהיו לפניו 2 רכבים בנתיב שלידו.

לכן טען שהמהירות שנתפסה בלייזר היא לא שלו אלא של הרכבים שלידו שהיו מלפניו קרובים יותר לאקדח,

האם יש בטענה זאת ממש? אני לא מדבר מבחינת משפט שצריך הוכחות וכו', אלא מבחינת יכולות האקדח.

ידוע לכם האם האקדח יכול להתביית על עצם מסוים, או שהוא קולט את העצם במתקרב אליו במהירות הכי גבוהה מבין העצמים שלפניו? או שבכלל הוא קולט את העצם שהכי קרוב אליו?

עריכה אחרונה על ידי b-e-n-n-y
פורסם

האקדח מודד מהירות למרכז הכוונת שלו (אבל עלול לקבל החזרים מגופים אחרים בגלל יציבות של המשתמש וכו').

האם הוא טען את זה בפני השוטר ודאג שזה יהיה רשום בדוח?

מה כתב השוטר?

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

הקרן נורית למטרה אליה מכוון השוטר , והשוטר מכוון למרכז הרכב לאיזור לוחית הזיהוי.

כמו רובה צלפים רק במקום כדור מה שנורה הוא קרן לייזר.

לכן היא לא מושפעת מהימצאות כלי רכב אחרים בסביבה.

היכולת הזו נבדקה אלפי פעמים במספר בתי משפט בארץ ובעולם ונמצאה מהימנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוי ואבוי מהיום שבו האקדח הזה יפעל כנגד כמה מטרות בו זמנית :-) . האמת שזה מתסכל כי אותי עצרו על מהירות בזמן שרכב עקף אותי במסלול לידי ושאלתי את השוטר איך זה יכול להיות שרכב שנוסע הרבה יותר מהר ממני לידי לא נתפס ואני כן והוא אמר לי שהוא כיוון עלי וככה זה.

פורסם

ממה שידוע לי, גם מספר הרישוי של הרכב נקלט בנוסף למהירות. כשעצרו חבר פעם אחת בטענה על מהירות מופרזת, הוא ביקש לצפות באקדח ולא היה תיעוד של מספר הרישוי שלו. יכול להיות שזה סיפור לא אמין אז לא יכול להגיד בוודאות.

2016 BMW M235i.

פורסם

הנושא של רכבים הנמצאים בין השוטר לבין הרכב שלוזרים אותו רלוונטי רק בשעות החשיכה.

בשעות יום - אין לזה משמעות. כפי שישה ענה -> השוטר מכוון את קרן הלייזר לרכב ספציפי.

פורסם
ממה שידוע לי, גם מספר הרישוי של הרכב נקלט בנוסף למהירות. כשעצרו חבר פעם אחת בטענה על מהירות מופרזת, הוא ביקש לצפות באקדח ולא היה תיעוד של מספר הרישוי שלו. יכול להיות שזה סיפור לא אמין אז לא יכול להגיד בוודאות.

שטויות. המכשיר לא מצלם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שטויות. המכשיר לא מצלם.

שווה להשקיע בעו"ד טוב שיכול במקרים כאלה למצוא את הבעיות ולהוציא אותך בלא כלום. ויש כמה כאלה

קובי

:-)

• תוכן חדש...