Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנורה השמאלית בלוחית רישוי יש סנסור נורה וברגע שאני מחבר אליו לד הוא מכבה את הלד השני ונדלקת נורת תקלה בנורה.

משמע הוא מרגיש בבעיה וסוגר גם את הלד השני למנוע קצרים.

איך אפשר לעקוף את זה?

חשבתי לעשות חיבור Y לנורה רגילה בצד שמאל איפה שיש את החיישן ולזרוק אותה איפה שהוא אבל אולי יש פתרון יותר אלגנטי?

תודה.

פורסם

הכוונה לסנסור שמגיע מהחברה שמזהה נורות שרופות מדליק נורה אזהרה בדאש בורד.

ציפיתי לבעיה הזו, הבנתי שללד יש התנגדות נמוכה יותר מנורה רגילה והחיישן מרגיש כמו נורה שרופה.

פורסם

מדובר על מודול של ניטור מנורה שרופה שהינו חלק ממחשב הרכב או מיחידת אחרת (תלוי בייצרן הרכב) ולא חיישן נפרד לכול מנורה או זוג מנורות.

אין באפשרות לעקוף את המערכת על-ידי ניתוק כולשהוא או עקיפה של חיישן שלא קיים.

הפיתרון המיושם בדרך כלל הוא רכישת מנורות לד שיודעות 'לעבוד' על המערכת או חיבור נגד במקביל למנורת הלד בכדי לצרוך יותר זרם ובכך 'לעבוד' על המחשב.

* הכי טוב להשאר עם מנורות רגילות.

איזה כייף לי :)

פורסם

הוא רושם לי על המסך גם לבדוק נורת לוחית רישוי

דיי בטוח ששם הסנסור היחידי.

אנסה לשים קבל אולי הוא יצרוך מספיק.

תודה רבה!

פורסם

אין סנסור. מודול הבקרה שולח פולסים חשמלים בזמן פתיחת הסווי'ץ לבדיקת מנורות שרופות לכן ישר עם סיבוב המפתח בסווי'ץ נדלקת לך מנורה התראה בלוח השעונים.

קבל לא יפתור לך את הבעיה.

פורסם

סיניים האהבליים :-P. תמיד עדיף להלחים שני נגדים במקביל בעלי ערך מתאים ככה שכול אחד ייפזר חצי מההספק הנופל על הנגד.

• תוכן חדש...