Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה קלאסי שאתה חושב שדפקת את המערכת והיא דפקה אותך בחזרה.

במוסך המורשה הציע לך להחליף אטם מכסה שסתומים (מקורי) ואני ממש נגד חליפי במקרה כזה ב- 116 ש"ח + 101 ש"ח עבודה. סה"כ 217 שקל.

כל גומייה לצירייה - 285. כלומר 2 גומיות - 285 כפול 2.

סה"כ לכל העסק - פחות מ-800 ש"ח.

ואתה מקבל אטם מקורי ואחריות של מורשה (שהיא ארוכה יותר בד"כ).

אז לא - זה לא 1600 מול 4000 כי לא ביצעת את התיקונים של ה-4000.

זה 1600 מול 1700 וקיבלת חלק תחליפי.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נכון..אי אפשר להשוות מחירי מקורי לחליפי. אך מה שחשוב בסופו של יום שהוא הכיר נפשות זולות יותר וחלופות שאין איתם שום בעיה מבחינת איכות החלפים במחירים הגיוניים. אטם מיכסה שסתומים החליפיים הם בסדר גמור לא ניתקלתי איתם בבעיות מעולם. גומיות לציריות החליפיות של ה 30 שח לגומייה כל עוד היא תואמת למקורית ולא אוניברסאלית היא גם מצויינת ומחזיקה שנים ללא בעיה. אבל לגבי ההשוואה של מחירים אתה צודק..לא משווים בצורה שכזו.

פורסם

לא אחריות יצרן, אבל הרבה מורשים נותנים שנה אחריות על חלקים מקוריים, ולא 3 חודשים שהחוק מחייב.

פורסם

לדעתי ההשוואה היא נכונה מכיוון שאי ביצוע טיפולים שאינם נחוצים - הם חיסכון לכל דבר ועניין.

מעבר לטיפול השוטף אותו ביצעתי במוסך מורשה היבואן (גם טעות), שילמתי עוד 720 ש"ח עבור 2 גומיות לציריה + בנדים + אטם מכסה שסתומים + מסנן אוויר + נורת חניה+ עבודה + מע"מ במוסך המורשה.

במוסך המורשה יבואן הייתי משלם עבור אותו הדבר בדיוק 1137 ש"ח כול מע"מ (מוזמנים לחשב לפי החשבונית המקורית).

זאת אומרת, פער של כ- 420 המשקף תשלום יתר בשיעור של 58%.

אבל כאמור, לדעתי, זו לא השוואה נכונה: אם הייתי מבצע את התיקון במוסך היבואן ומוותר על פי שיקול דעתי בלבד על הטיפולים המיותרים לחלוטין, הם עדיין היו מתעקשים שחשוב לטפל בגומיות הנוספות לציריות וזה היה יוצא 667 ש"ח נוספים ללא צורך ממשי.

פורסם

מסנן אוויר מקורי 114

אטם מכסה מקורי101

גומיה לציריה 285 *2

נורה 9

עבודה 116.

מע"מ 17%.

סה"כ 1065 ש"ח.

אתה שילמת 300 פחות עבור מוצרים שונים! תזכור את זה.

100 שקל חסכת כי שמת פילטר אוויר חליפי.

בכל מקרה, אין דבר כזה שהמוסך מחליט. זה אתה מחליט.

כמו שהחלטת שצריך להחליף רק 2 גומיות לציריות ולא 4.

כמו שאמרתי בהתחלה - ההפרש הוא קטן מאוד ובמחיר הזה הייתי מבצע את העבודה במורשה.

אתה לא ירדת מ-4000 ל-1600.

אלא "חסכת" 300 שקל תמורת שימוש בחלפים לא מקוריים.

• תוכן חדש...