Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי את כל הפוטנציומטרים של כל המנועים במערכת וכולם מראים ערכים תקינים.

שווה לפרק את הרדיאטור פנימי ולנקות אותו גם חיצונית וגם פנימית ולהסתכל לתוך המערכת?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לא לפני שאתה מתייעץ עם בעל מקצוע מומחה.

להחליף את הרדיאטור הפנימי ברכבך זה חתיכת עבודה גדולה. אם כבר מפרקים מחליפים לאחד חדש בהתחשב בנסועה של רכבך.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

יהיה קצת קשה למצוא שסתום לא סיני היות וסנדן למשל יצרנית המדחס מייצרת בסין.

לא מבין למה אתה רץ להחלפת מאדה פנימי היות שלא בדקת האם חסר גז. הבעיה הידועה של מערכת המיזוג בבציר הזה היא השסתום. כבר כדאי גם להחליף את השמן שבמדחס. זה מדחס ללא מצמד.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי mozman1101
פורסם

באוטו הזה הפירוק של הרדיאטור פנימי לוקח 10 דקות. אני לא רוצה להחליף אותו. אני רוצה לראות שהוא לא סתום באבק ולנקות אותו על הדרך וגם לראות שהכל עובד מבפנים.

בדקתי במחשב ואם חסר גז המדחס מושבת מהמחשב והמחשב נותן שהכל תקין אבל בפועל המדחס לא עובד.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...