Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי רכב סובארו אימפרזה b3 שנת 2009.

כמה פרטי מידע חשובים (או שלא) להמשך-

ביוני 18׳ עבר טיפול 10,000 ומילאו שמן/מים וכו׳ (הרכב עבר בזמנו 179,000). הפעם הבאה שמכסה המנוע נפתח מאז, היה באוגוסט 18׳, שבמהלך נסיעה נדלקה נורת המנוע, ונכנסתי לתחנת דלק והסתבר שאין שמן מנוע בכלל. מילאו לי ונסעתי לדרכי מבלי לבדוק את שאר הדברים. (זה לא תירוץ, אבל בדרכ אבא שלי שגם היה משתמש באוטו היה דואג לבדיקות שמן ומים, והוא קיבל אירוע מוחי והנושא הזה הוזנח על ידי ופרח מזכרוני).

בחצי שנה האחרונה נסעתי המון עם הרכב, וכרגע הוא עומד על כמעט 194,000 (בטיפול עשרת אלפים הבא אני אמור להחליף רצועת טיימינג).

שלשום התנעתי את הרכב פעמיים והוא לא התניע (הציג נורת שמן ומנוע). בפעם השלישית הצלחתי וישר הלכתי למוסך ומסתבר שהיה חסר לי שמן הגה, שמן מנוע וגם מים ברדיאטור.

מילאתי הכל ונסעתי. מאותו ערב ועד היום, כל תחילת נסיעה (10 דק ראשונות) הרכב מעלה מעין אדים/עשן לבן ממכסה המנוע למשך דקה שתיים ומפסיק. כמובן שמתלווה לזה ריח של שרוף. בבדיקה נוספת שעשיתי, גיליתי שאין לי כמעט מים. כנראה יש לי נזילה משם. הוספתי כרגע מים כי לא היה לי נוזל קירור.

שאלות-

מה יכולה להיות הסיבה? משום מה העשן התחיל מהרגע שהוא מילא לי שמן. זה היה סתם מוסך בדרך ולא המוסך הקבוע, וכבר חששתי שדפק לי את הרכב כדי שאחזור אליו.

קבעתי כבר ללכת למוסך בתחילת השבוע, ועל הדרך כבר לעשות טיפול עשרת אלפים ולהחליף רצועת טיימינג וגם לתקן את הנזילה. עד אז מומלץ לא לנסוע עם הרכב? ובכלליות איך ממלאים נוזל קירור אם זה כבר מלא במים?

תודה :)

פורסם (נערך)

אם יש ביטוח גרירה, עדיף להשתמש בשירותיו ולא לגרום נזק למנוע. תמוה שרכב שעבר טיפול לפני פחות מחצי שנה מגיע לכזה מצב (חוסר שמן משמעותי).

לגבי מערכת הקירור- יש לבדוק תחת לחץ במוסך, לאתר את הדליפה, לתקן ובהנחה שהרכב התחמם לשקול אפילו החלפת טרמוסטט וכמובן, ירוקנו את מי הברז וימלאו נוזל קירור איכותי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...