Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נמצא גור פשוש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי בסביבות חצות הביתה מהופעה של ברי סחרוף, איך שאני פותח דלת, פתאום אני שומע קולות של יללות אבל לא של הכלב שלי, פתחתי את הדלת וישר הכלב שלי שגם שמע יצא החוצה.

זה היה מוזר כי בכל הקומה לא מצאתי כלום וחשבתי בהתחלה שזה אחי שסתם עושה שטויות.

שמעתי עוד פעם את היללות והבנתי שזה מחדר מדרגות, פתחתי את הדלת ופתאום ראיתי את הגור החמוד הזה במדרגות של הקומה שלי (קומה 16 אחרונה! איך הוא הגיע לשם??).

עכשיו הוא איתי בבית.

ממש מוזר איך הוא הגיע כ"כ גבוה, כי בבית שלי הוא לא רצה לעלות את המדרגות למעלה, וזו כולה קומה והייתי צריך לקחת אותו על הידיים. מי נוטש כלב כזה חמוד? ועוד שם למעלה לבד!

בכל מקרה כל מי שרוצה גור מתוק שחבל"ז, שאוהב פינוקים, וגם שקט- העיקר שילטפו אותו או שהוא בא וקופץ עליכם, ברגעים אלה הוא ישן בין הידיים שלי.. ממש חמוד.. שישלח לי הודעה פרטית או כאן ויבוא לראות את הגור, בתקווה שנמצא לו בית חם.

פורסם

עצוב לשמוע על זה , ציין את סוג הכלב וצרף תמונה אם אתה יכול , אני אשקול את זה (אמא שלי בעיקר) כי יש כבר כלב אחד בבית .

ים long time no

פורסם

אוהד באת לי בדיוק בזמן...

אני מחפש כלב...גור גור....לא בדיוק אני אבל חבר טוב שלי...שהוא ישמור לי עליו

תן לי את המספר טלפון שלך בפרטי ואני בא לוקח אותו...

פורסם

ד"א זו גורה,

והיא שובבה וחמודה במיוחד, אוהבת פינוקים. (חחח אתמול היא לא נתנה לי להקים אותה מהמיטה ונרדמה איתי, אחרת היא מגרגרת מצחיק ומתנגדת..)

היא חתיכת נינג'ה מסתבר, לא יודע איך, אבל היא עושה טיפוסים לכל מקום שאתה נמצא עד שהיא תטפס עליך לישון עליך ולשחק...

פורסם

שמע בן אדם כמה שאתה נשמה טובה ומגיע לך באמת כל הכבוד , תדאג שאתה לא ישן עם קרציות ופשפשים , עדיף שתבדוק ותנקה אם צריך , אם תחזיק בה יותר משבוע אצלך באמת כדאי שתחסן אותה .

כל טוב , שבת שלום .

ים long time no

פורסם

בינתיים אין תמונה, וא אוכל לצלמה בזמן הקרוב.

היום כשירדתי איתה, נידלקו עליה שני ילדים, הבאתי אותה להורים שלהם ואמרתי שהיא לאימוץ והם החליטו לתת שבוע נסיון בגלל שהיא הייתה כזו חמודה... מקווה שלא אשמע מהם והכלבה מצאה בית חם.

פורסם
בינתיים אין תמונה, וא אוכל לצלמה בזמן הקרוב.

היום כשירדתי איתה, נידלקו עליה שני ילדים, הבאתי אותה להורים שלהם ואמרתי שהיא לאימוץ והם החליטו לתת שבוע נסיון בגלל שהיא הייתה כזו חמודה... מקווה שלא אשמע מהם והכלבה מצאה בית חם.

אימצו את הכלבה לבסוף???

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמת שזה סיפור די מצחיק.

כמה שעות אחרי שהדפסתי את ההודעה הנ"ל פתאום חזרה אלי האמא של הילדים הבייתה והחזירה את הכלבה, כבר ידעתי מההתחלה שהיא לא תחזיק שם הרבה אבל לא ציפיתי שכל כך מעט זמן. הם כנראה לא הבינו את הרעיון שגורים לא באים מהיצרן עם תוכנת ניהול נגד צרכים בבית, וגם האמא נלחצה כי הגורה נשכה קצת את הילדה שלה (מן הסתם מתו משחק- כמו כל גור שצומחות לו שיניים).

האמת טוב שהיא לא נשארה עם שני ילדים בכיתה א-ב שבטח היו ממררים לה את החיים.

בכל מקרה כבר חשבתי שאני אשמור אותה לעצמי, ואז קרה הקטע המוזר- יום למחרת ירדתי איתה ועם הכלב שלי בערב, והיא בלי רצועה וקצת התרחקה. פתאום מרחוק ראיתי זוג אנשים מבוגרים (50-60) אוספים אותה (כנראה- לא ראיתי כ"כ טוב), אז החלטתי לעקוב אחריהם ולראות אם הכלבה באמת איתם, ואכן הם נכנסו לאיזה בניין וישר לפני שנסגר השער באתי איתם כי ראיתי שהם באמת חטפו אותה. אח"כ ניגשתי אליהם כשדיברו עם איזו משפחה באינטרקום ואמרתי "הכלב שלי משך אותי לכלבה שלכם" אז הם פשוט הסתכלו עלי וחייכו, אז כבר אמרתי לעצמי- ברוך שפטרני מעולו של זה :-D והלכתי.

עוד קטע מוזר- אחי הקטן סיפר לי שחברים שלו ראו אותה שוב משוטטת לבד בגינה ועזובה, אבל הוא גם סיפר לי שמישהי שהוא מכיר אימצה אותה סופית.

היה טוב וטוב שהיה.. היא הייתה אחת החמודות, אבל הפריעה יותר מידי עם התקפות התשומת לב שלה.

נ.ב- נהגת שודים, סחטיין על העירנות והאכפתיות שעבר שבוע.

• תוכן חדש...