Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחי יש אפשרות לרכוש קורולה שהייתה בליסינג בחברה בה הוא עובד (לא שלו - אין לו אפשרות לרכב מהעבודה)

היתרונות:

היסטוריה מוכרת: הוא מכיר את מי שהרכב אצלו, יודע שלא היו תאונות, תקלות או נהיגה פראית, ולמעשה היה "נהג יחיד"

חסרונות (אולי):

קילומטראז': מדובר על סביבות 85 אלף ק"מ

לפי מה שאמר הוצע לו מחיר מחירון (משוקלל כמובן לאחר ליסינג וק"מ, אך בלי הנחות נוספות)

צרכים מהרכב:

כרגע הוא עם 2 ילדים, הרכב אמור לשמש לטווח רחוק כלומר לפחות 5 שנים קדימה, ויש שם דיבור על ילד נוסף בטווח הזה.

נסיעה ממוצעת שלו אמורה להיות כ 15 אלף ק"מ בשנה

שאלות:

האם הרכב יספק את הצרכים, במיוחד עולה התהייה אם הוא מספיק פרקטי ל 3 ילדים מאחורה (שהגדול יהיה נניח בן 8-10)

האם היתרון של רכב עם היסטוריה מוכרת שווה את הק"מ הקצת גבוה לדעתכם?

פורסם

שלום,

הרכב יספיק לשני כיסאות בטיחות + בוסטר/ ילד בן 9-10 במידות רגילות.

כמובן, טויוטה ורסו תהיה עדיפה ל 3 ילדים, אבל גם בקורולה ניתן להסתדר.

בהחלט ישנו יתרון ( בעיניי גדול ) בהיכרות עם היסטוריה של הרכב , נהג רגוע וללא תאונות

זה עדיף מאשר חתול בשק ממגרש ליסינג כלשהו - אל תחשוב שמוכרים שם רכבים במחירים יותר טובים ובמצב חדש.

85 אלף קילומטרים זה לא הרבה לרכב כזה. אני מבין שבהמשך הרכב צפוי לנסוע פחות - עם השנים הקילומטראז' יתאזן.

מה שצריך לדעת, שב 90 אלף קילומטרים מחכה טיפול יחסית יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה המפורטת,

אגב, למה דווקא ב 90 אלף ק"מ יש טיפול יקר? מה מחליפים?

ועוד אגב, הם ניתן לבקש מחברת הליסינג שתקדים טיפול ותעשב את הטיפול הזה בעצמה?

פורסם

מחליפים פלגים יקרים ( עשויים אירידיום) ועוד כמה תוספות לטיפול הרגיל.

אפשר לנהל משא ומתן על הכל, אבל בעקרון, הרכב עוד לא הגיע וקילומטראז' של הטיפול, וזאת תהיה התשובה של חברת ליסינג.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא רשמת מאיזה שנתון הרכב. אם הוא 2017 ו 85,000 ק"מ זה דבר אחד, אם הוא 2015 ו 85,000 ק"מ זה דבר אחר.

על פניו, במידה והרכב טופל - אין מניעה.

קח בחשבון שהרכב לא בהכרח טופל בחלפים הכי איכותיים, כך שאם זה היה הרכב שלי, הייתי מקדים את הטיפול 90,000 לעכשיו, ומוודא החלפה של כל הנוזלים וכל הפילטרים בחדשים ואיכותיים.

אין בעיה עם משפחה להסתדר עם קורולה. היא מרווחת. מה גם שעד שיהיה מס' 3 - הגדולים כבר יגדלו ופתרונות ההושבה יהיו קטנים יותר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מדובר על שנתון 2015.

לגבי טיפולים, זה רכב ליסינג ככה שאין לי מושג לגבי איכות הטיפולים או האם בוצעו לפי הספר.

אגב יש הבדל בגרסאות בין ליסינג ללא ליסינג?

זכור לי בשנים קודמות ( נדמה לי 11-12) שיצאו לליסינג קורולות ממש בסיסיות, עד רמה שאין חלונות חשמל מאחורה..

פורסם

כן, בליסינג לרוב זאת רמת גימור Sun.

קיימת גם רמת גימור יותר גבוהה - GLI .

פורסם

נהגתי בקורולה SUN מודל 2015 יש חלונות חשמל מאחורה, יש מערכת מולטימדיה(מקורית מהיצרן כולל BT), שליטה מההגה, בקרת שיוט וכו' - אין משהו בסיסי שחסר כמו בקורולות הישנות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...