Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי הרבה האם לפרסם את זה בפורום ולבסוף החלטתי שכדאי בכל זאת.

קבענו נסיעת מבחן על נירו כמה ימים לפני המועד ויום לפני התקשרתי כדי לוודא את השעה וכשהגעתי לסוכנות נאמר לי שאין רכב לנסיעת מבחן. אז אם אתם שוקלים לפנות לסוכנות קיה, אז תשקלו שלא בנתניה, כדי שלא תבזבזו את הזמן שלכם.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

נסה לפנות ליבואן בפייסבוק/רשת חברתית אחרת(פוסט פרטי ולא פוסט בדף הראשי) - יותר מפעם אחת במקרים פשוטים כאלה היבואן ידע לעזור.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
נסה לפנות ליבואן בפייסבוק/רשת חברתית אחרת(פוסט פרטי ולא פוסט בדף הראשי) - יותר מפעם אחת במקרים פשוטים כאלה היבואן ידע לעזור.

זה לא נראה שפותח השרשור מחפש עזרה, הוא פשוט משתף חוויה שלילית.

במקום זה בטח שלא היה עוזר לו, אם אין להם שם את הרכב פיזית....

פורסם

כבר שמעתי מקרים שאחרי חוויה שכזאת ופניה ליבואן הגיע רכב מבחן לבית הלקוח לנסיעת מבחן - אני לא טוען מה פותח השרשור רוצה אני רק רוצה לציין שלא הכל אבוד ואפשר למצוא פתרון שיהיה מקובל ל2 הצדדים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה נאמר לך אחרי שפנית אליהם עם הטענות האלו?

גילוי נאות - אין לי קשר לשום סוכנות של טלקאר וקיה.

ובכל זאת בתור אדם שעובד עם לקוחות, לעיתים יש אי הבנות בגלל שיש מספר עובדים במקום, ואז כמה לא מתואמים ואתה, שזה לא באמת אמור לעניין אותך, נקלע לבעיה.

אבל בכל זאת כאשר תציג את הבעיה תוכל להגיע עם הסוכנות לפתרון אני מאמין, במידה ולא - באמת כדאי להתרחק.

פורסם

אהלן,

בגלל סוכנות אחת גרועה אל תפסול רכב מצויין.

אני מכיר בנאדם או שניים ביבואן, אם תרצה אשמח לקשר אותם אליך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בתור אחד שעבד בעבר כלקוח סמוי בסוכנויות רכב אתן לך טיפ - לא בכוח!

יש סוכנויות רכב שהן פשוט מחורבנות ולא שוות דריכה במקום. תנסה ללכת לסוכנות בעיר ליד, הרבה פעמים זה שווה את זה ואין סיבה לקבל שירות פחות ממעולה.

פורסם
יצרו איתי קשר היום מהסוכנות ושאלו אם אני רוצה לתאם איתם נסיעת מבחן, כאשר הם מביאים לי את הרכב עד הבית.

מה הוביל אותם ליצור עמך קשר?

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
בתור אחד שעבד בעבר כלקוח סמוי בסוכנויות רכב אתן לך טיפ - לא בכוח!

יש סוכנויות רכב שהן פשוט מחורבנות ולא שוות דריכה במקום. תנסה ללכת לסוכנות בעיר ליד, הרבה פעמים זה שווה את זה ואין סיבה לקבל שירות פחות ממעולה.

אתה צודק. החלטתי בכלל לא להמשיך עם קיה. לא רוצה להכנס למשהו שהתחיל ברגל שמאל.

פורסם

התחילו ברגל שמאל, אבל אחרי פניה בודדת שלך הפכו את הצעד לימין, אז מדוע לשלול רכב שרצית?

זה לא שעברת את חווית הקליאו ספורט ויבואן רנו.

בהצלחה בבחירת הרכב המתאים.

Sent from my Adidas using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

לפני כשנה נכנסתי לסוכנות הזו בשביל לראות את הנירו. היה להם רכב מבחן זמין והם הוציאו אותי לנסיעה במקום גם בלי שקבעתי מראש. עד כמה שאני זוכר, הבן אדם שיצא איתי היה האחראי שם והוא בסה"כ עשה עלי רושם טוב (מוכר מנוסה אבל לא מעיק/סליזי). את הרכב אהבתי פחות ובזה נגמר הנסיון שלי איתם.

מה שקרה לפות"ש הוא באמת מאוד לא בסדר אבל פשלות קורות ואם הרכב מוצא חן בעיניך והם מכירים בעובדה שהם לא בסדר ומוכנים לבוא אליך עם הרכב לנסיעת המבחן אז למה לא?

פורסם
אתה צודק. החלטתי בכלל לא להמשיך עם קיה. לא רוצה להכנס למשהו שהתחיל ברגל שמאל.

לא זו היתה כוונתי, התכוונתי שגם באותו מותג יש סוכנויות מופלאות וסכנויות נראיות.

לא הייתי יורד מהמותג כולו בגלל סוכנות ירודה, הייתי ניגש פשוט לאחת אחרת שבה כן מעריכים אותך כלקוח

פורסם (נערך)

אני הסוכן מכירות.

אכן קרתה טעות לוגיסטית ואני יודע כמה זה מעצבן ומתנצל על כך,

כמו שאמרתי לך ולאישתך ביום שישי שנשמח להגיע אליך בזמנך החופשי עם הנירו לנסיעת מבחן,

אני עדיין אשמח שתעשה גם אם בחרת במתחרה (למרות שאין לו מתחרים).

אם בכל זאת תחליט לרכוש אדאג שתקבל פיצוי על הנסיעת מבחן בשמחה.

עריכה אחרונה על ידי Alexz87
  • תוכן חדש...