Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה במאזדה - אוק'18 אחרי הזמנת רכב.

Chaco
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הזמנתי רכב חדש מאזדה 3 פרימיום 5 דל' מהיבואן לפני החגים (15/9), הובטח מסירה תוך 14 ימי עסקים לאחר תשלום מלא, בגלל החגים זה יותר לקראת ה14/10.

כעת ראיתי שיצאו בפרסומים למכירות סוף שנה, מה סיכוים שהייתי יכול לקבל מחיר מופחת מזה ששילמתי?? לא ידעו שהם יוצאים למבצע בעוד חודש ולידע אותי המעמד המכירה? מה עכשיו להתחיל לכתת רגליים שוב בסוכנות אחרת בכדי להבין את גודל המבצע, כי הרי בסוכנות שרכשתי לא נראה לי שימהרו לבוא לקראתי אחרי סגירה,לא??? מה אתם מייעצים לי לעשות?

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המבצעים האלה עמומים תמיד ולא סתם - יש לזה מטרה.

אני יכול להגיד חששנו אותו דבר עם מאזדה שקנינו, קנינו בסוף לפני המבצע חבר בחודשיים - שהתפרסם מבצע חבר המחיר ששילמנו היה זול יותר מהמבצע.

אותו דבר עם חבר בסוזוקי ורנו.

המבצעי מכירות שמפורסמים לא בהכרח מביאים הנחות משמעותיות, זה הרבה פעמים משחק כדי לעורר מכירות.

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יבואן הוגן יתן לך את המחיר המבצע ןיקזז לך מחשבון שכבר שלמת

מה?

קנית במחיר רגיל,אחרי שבוע החליטו לעשות מבצע.

אין פה פגיעה בלקוח ולא רואה שום סיבה לקזז לו מחיר.

אם אתה קונה טלויזיה ואחרי שבוע יש מבצע,יהיה הגיוני לבקש את ההפרש?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה?

במידה וטרם קיבלת את המוצר זה מאוד לגיטימי לדרוש הפרש כי הרי אתה יכול להחזיר מוצר במידה ולא נפתח,לא? מאוד מקובל בחו'ל ובארה'ב בפרט לשמור מחיר ל14 ימים (לכל מוצר למעט אוכל), במידה והיה שינוי במחיר לאחר רכישה, אתה רשאי לבקש החזר ולקבלו ללא בעיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה וטרם קיבלת את המוצר זה מאוד לגיטימי לדרוש הפרש כי הרי אתה יכול להחזיר מוצר במידה ולא נפתח,לא? מאוד מקובל בחו'ל ובארה'ב בפרט לשמור מחיר ל14 ימים (לכל מוצר למעט אוכל), במידה והיה שינוי במחיר לאחר רכישה, אתה רשאי לבקש החזר ולקבלו ללא בעיה.

אתה נמצא בארץ ישראל, מספיק שיטוט קצר בפורום הכללי כדי להבין את רמת השירות שמקבלים פה רוכשי רכבים.

תנסה להתמקח איתם,

לא אמרתי לא לנסות,אבל גם לא לצפות שיבואו לקראתך מרצונם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נמצא בארץ ישראל, מספיק שיטוט קצר בפורום הכללי כדי להבין את רמת השירות שמקבלים פה רוכשי רכבים.

תנסה להתמקח איתם,

לא אמרתי לא לנסות,אבל גם לא לצפות שיבואו לקראתך מרצונם.

בשביל זה יש חוק, תוך 14 יום ניתן להחזיר מוצר ולקבל את מלוא תמורתו (למעט דמי ביטול לרוב זניחים) ולקנות חדש במחיר החדש אם הוזל.

כן, אני בהחלט מצפה מבית העסק לא לדפוק אותי ימים ספורים לאחר הרכישה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה בדיוק הוא דפק אותך?

הוא מוכר רכב,זכותו למכור במחיר מבצע.

מאד פשוט

ברר מה בדיוק המבצע נותן לעסקה, ואם מדובר בפערים משמעותיים בטל עסקה קיימת ועשה אחת חדשה.

אני די בטוח שאם תפעל ככה אז היבואן ישנה לך לתנאי המבצע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כל היבואנים מוכנים לעשות את זה , אבל כבר שמעתי על מקרים שאחרי שכבר נחתמה העסקה יצא מבצע חד פעמי : הלקוח ביקש וקיבל.

לובינסקי למשל פחות גמישים. אני מכיר מהמשפחה מקרה ששבוע אחרי מסירת הרכב הגיע מבצע הנחה של ₪5000 . פנו למרכז המכירות בבקשה אבל הם התחמקו ולא רצו לתת פיצוי.

(וזה אחרי שהמוכרן טען בזמן החתימה שהמחיר עומד לעלות. כן ...)

בסופו של דבר מדובר על שימור לקוח וטעם רע/טוב מהרכישה.

אלף אלפי הבדלות : אמזון. קנית מוצר . עבר כבר שבוע . המוצר הגיע . יצא מבצע כאסח : התקשרתי לאמזון : מיד זיכו את חשבוני בהפרש.

בתור חברה צרכנית : אם לא נדרוש , איך נקבל ?!

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני מס' חודשים הורי רכשו רכב חדש מטויוטה.

באותו החודש היה מבצע של הנחה כספית מסוימת.

כמה ימים לפני קבלת הרכב התקשר הסוכן ממנו נרכש הרכב ועדכן שבחודש הבא המבצע הוא כרטיס תדלוק על סך 4000 ש"ח ושגם אנחנו נקבל אותו.

לא חושב שהיו חייבים לנו משהו,אבל בהחלט עושה הרגשה טובה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק העניין. סביר שאבא שלך יחזור לשם ברכב הבא שלו . גם אמזון לא חייבת שום דבר אבל למדה משהו על שימור לקוחות מרוצים. עכשיו תבינו לבד למה אני קונה כרטיס מסך מאמזון למרות שזה יוצא ממש דומה ל ksp בארץ . תודעת שירות.

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה?

לא יודע הגיוני או לא.

אבל יבואנים נוהגים ככה.

אנחנו קנינו בשנת 95 רכב חדש מלובינסקי.

חודשים ספורים אחרי שמסרו! לנו את הרכב הם התחילו לתת 5 שנות אחריות על ההרכבים. אנחנו קיבלנו גם - בלי לבקש.

פשוט שלחו מכתב. שלום לקוח. מכיוון שקנית רכב לא מזמן והתחלנו מבצע- קבל גם.

הרבה יבואנים נוהגים ככה.

גש לבדוק מה המבצע. ואולי אם הוא עדיף תקבל את אותם תנאים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...