Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש המזוודה שלי לא הגיעה לישראל בטיסה מסיאול דרך מוסקבה (אירופלוט)

12 שעות לאחר מכן היא היתה אצלי כפי שנציג qas אמר לי בבן גוריון.

יש חשיבות גבוהה לאיתור המזוודה האם שתי הטיסות של אותה חברה או לכל הפחות code sharing.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לא מדוייק - יהיה צורך להוציא את המטען בנמל הביניים ולמסרו מחדש. במקרה של כרטיסים נפרדים מסירת המטען להטסה ישירה היא מתכון לתקלות.

פיקה - אמנם אלעל ו-LH אינן מפרסמות שיש להן קוד שייר, אבל יש עוד דבר, שבדרך כלל החבורת לא מפרסמות: מדובר ב-interlining, הסדר בו החברות מוכרות כרטיסי מעבר משותפים, בלי תוספות כגון מיילים. לדוגמא - לפני מספר חודשים אלעל הציעה לי כרטיס משותף עם WestJet הקנדית (שהיה הזול ביותר לתכנית המקורית שלי, בסופו של דבר הוזלתיעלויות על ידי שינוי תכנית הנסיעה). בשום מקום לא תמצא מידע על ההסכם בין החברות, הוא אינו מפורסם לקהל הרחב. אין לי מושג אם לשתי חברות אלה יש הסכם מסוג זה.

ברור שיהיה צורך, אבל האחריות של המטען היא על החברה הראשונה שקיבלה אותו(במקרה הזה לופטנזה) ריגרדלס אם הוא אבד בדרך למטוס של אלעל או כבר ביפן.

כמו שאמרת, החברות מוכרות את הכרטיסים הללו ככרטיס אחיד - אם הוא לא נקנה ככרטיס אחיד פותח השרשור היה צריך לקחת בקונקשין את המזוודה ולהפקיד מחדש.

עשיתי בדיוק מה שאתה אומר שטסתי לנורווגיה עם אלעל, הזמנתי מהם כרטיס לנורווגיה ועשיתי קונקשין בווינה ומוינה המשכתי לאוסלו עם אוסטריין אייר(גם הכרטיס של אוסטריין היה כלול בהזמנה של אלעל) והמזודות חיכו לי באוסלו ללא התערבות למרות שאין קודשייר בין אלעל לאוסטריין(על הכרטיס שהודפס לי בארץ ע״י אלעל היה רשום קוד טיסה os).

בחזור עשיתי צ׳קאין לטיסה באתר של אוסטריין(כי הם הטיסה הראשונה שאני עולה עליה - למרות ששמה גם בחרתי מקומות לטיסה של אלעל ועשיתי צ׳קאין ביחד ל2 הטיסות.) וקיבלתי שובר של המזוודות מטעם אוסטריין והם היו אחראים על המזוודה עד ההגעה שלה ליעד.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לפחות(אני יודע שזה לא מנחם) זה קרה בחזרה ארצה.

לנו זה קרה בטיסת הלוך.

טסנו לאמסטרדם ואחת המזוודות - יוק, איננה.

פתחנו קריאה ועקבנו דרך דרך האתר, האם נמצאה האבדה?

פה המקום לספר כי היתה זו המזוודה של האשה(טעות של טירונים שלא חלקנו 50/50).

בערב הראשון נקנו הלבשה תחתונה בתקווה שהאבדה תמצא, אך ככל שחלפו השעות של היום השני, חדרה בנו ההכרה שהגברת תצטרך לחדש את מרכולתה.

בבקרו של היום השני, כשבצהריו אנו אמורים לעלות לקרוז לפיורדים הנורבגים, המזוודה נמצאה בפריז!!!

טוב, יפה, אז תטיסו אותה לפה. שעתיים גג והיא אצלנו. מה פתאם!?

המזוודה צריכה לטוס ארצה ואז ליעד אותו נבחר:shock:

מה הטעם? טוב, שתשאר בארץ ותוחזר הביתה אחר כבוד.

מכתב הטענות והתביעה כבר בעיצומם.

טיסה נעימה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מניסיון של עשרות טיסות, אם כבר לוקחים מזודות ולא רק כבודת יד (ואפשר להסתד בכיף שבוע עם כבוד יד, גם בחורף), לשים בגדים ליומיים בכבודת היד על כל מקרה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

spreial

רכשתי דרך אחד האתרים ש skyscanner מפנה אליהם, ככה שלא יודע מי אחראי.

Pika007

אכן זה אלעל + ANA שמתופעלת על ידי לופטהאנזה

kompy, garicho

לא יודע מה עדיף. אבל מה שכן אם זה היה הולך לאיבוד בטיסת הלוך, הייתי מקבל מכסף מהביטוח עוד בשדה תעופה.

עידכון קטן,

עובד משדה תעופה במינכן יצר קשר באימייל עם אחותי וטוען כי לידיו הגיעה מזוודה עם התג שלה. נראה לאן זה יתגלגל מפה.

תודה לכולם על התגובות!

פורסם
מניסיון של עשרות טיסות, אם כבר לוקחים מזודות ולא רק כבודת יד (ואפשר להסתד בכיף שבוע עם כבוד יד, גם בחורף), לשים בגדים ליומיים בכבודת היד על כל מקרה.

חולצת T מנדפת, חולצה טרמית ארוכה, פליז לא עבה, מעיל רוח, מכנס טיולים ארוך עם אפשרות להפוך לקצר, ואתה מוכן לטמפ' של בין מינוס 10 לפלוס 40. ובגדים מנדפים אפשר לכבס בכיור, והם יוצאים בסדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בבדיקה זריזה נראה כי יש לאלעל הסכם interline עם לופטהנזה (וסביר שגם עם האוסטרים, שהם חברת בת של לופטהנזה). מסביר כיצד הונפקו הכרטיסים ליפאן ולנורווגיה עם העברת מזוודות ישירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...