Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חג שמח

בקרוב מאוד אצתרך בע"ה לעבור לרכב 7 מקומות לצערי ולשמחתי.

אני דיי מבולבל, לא כל כך בא לי לעשות את זה אבל אין ברירה לכן אשמח לקבל מכם עצה טובה שזה יעבור בקלות יותר.

מחיר: עד ה60K

וודאי שלכולנו חשוב שהרכב יהיה אמין וחסכוני, ובטיחותי כמה שאפשר, חשוב לי שיהיה לו גם כח אני לא רוצה להרגיש שאני נוסע באיזו עגלה כבדה.

הגיר לא משנה לי ידני או אוטומט, אפי' מעדיף ידני אבל לא מצוי כל כך. רק לא רובוטי נמאס לי ממנו.

פזלתי לכיוון השברולט אורלנדו, האם יש לכם ידע בנוגע לאמינות שלה? בכלליות איך האמינות של שברולט יש להם מחלות מסויימות? מומלץ או לא?

פעם במסגרת עבודתי נסעתי על סיטרואן ברלינגו 7 מקומות ידנית, זה היה דווקא מאוד נחמד....רק שוב אני שואל לגביי האמינות שלה, אני חושב שבקטגוריית העוצמה היא פחות מצטיינת נכון?

אשמח לשמוע המלצות לרכבים נוספים

תודה רבה לעולם

פורסם (נערך)

כמה כוכבי בטיחות יש לברלינגו ?! 3 ? 4 ?

זה לא מתאים למשפחות

וכח זה לא בדיוק הצד החזק שלו.

לגבי האורלנדו : למעט צינור לטורבו שמתבקע מדי פעם (דיי יקר) , הוא דיי אמין.

אבל החסרון העיקרי באורלנדו :קצת צפוף בשורה 2 . סידור מושבים של הברלינגו עדיף לבעלי כסאות תינוק.

מה דעתך על רנו גראנד סניק 1.5 דיזל ?

כמה פעמים תסע בהרכב של 7 ומה הגילאים ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גילאי 6, 4 וחצי ו3 והרביעי יגיע בקרוב בע"ה.

הגדול יושב על בוסטר, אני מאמין שבקרוב עם ה4 וחצי יעבור לבוסטר, אולי עם הלידה.

האמת שלא חשבתי על הרנו ואפילו לא ראיתי אותה, מאוד לא מצויה לא?

אני אסע בהרכב מלא אולי פעם בשבוע נניח, לפחות בתקופה הקרובה.

לא כל כך מפריע לי שהאמצע קצת צפוף האמת, עד היום שלושת הילדים ישבו בספסל אחד ברכב משפחתי, אני מאמין שנסתדר שם.

מה אתה יכול לספר לי על הרנו?

חלופות נוספות מומלצות?

פורסם (נערך)

הבנתי . אז כשלושה בוסטרים + כסא תינוק + עגלה אחת + טיולון ?

הרנו דיזל עם מנוע ותיק ואמין. צור קשר עם מגרש של קרסו . חפש כזו שנכנסת בתקציב אבל לא טחונה בקמ .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

יהיו 2 בוסטרים, כיסא תינוק וסלקל. ועגלה אחת, נבדוק את זה, תודה, עוד הצעות?? ועוד חוות דעת על האורלנדו מנסיון אישי?

איך הרנו מבחינת כח? על הנייר נראה שהאורלנדו הרבה יותר חזקה, האמת כך?

עריכה אחרונה על ידי b-e-n-n-y
פורסם

רנו גרנד סניק רכב מספיק חזק, גם בנזין וגם דיזל. דיזל הרבה יותר חסכוני, אבל עם גיר רובוטי דו מצמדי שהוא לא שיא האמינות (בנזין עם גיר רציף ).

אם אתה מעדיף רכב עם גיר ידני, בתקציב שלך תוכל למצוא דאצ'יה לוג' 2015-2016. גם כאן עדיפות לדיזל 1.5 על פני בנזין 1.2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

רק שים לב שגם הדאצ'ה עם 3 כוכבי בטיחות.

אופציה נוספת היא הסיטרואן גראנד פיקאסו בנזין מ 2015 . נראה לי תכנס לתקציב . פחות חסכונית מהדיזל של רנו אבל עם 5 כוכבי בטיחות.

לגבי כח: אם זה ממש חשוב לך במוביל משפחתי אז יש לפורד את ה Smax שנותן דיי הרבה כח עם מקום לשיפורים. 200 כ"ס בקלות. בטיחותי ומרווח כמו הצרפתיות רק לא ממש חסכוני. השאלה האם אצלך הגדרת הכח קשורה לסוסים או למומנט? האם אתה מחפש זמן מאפס למאה ? או כח זמין במהירויות ביניים?

בקשר לאורלנדו: אני בדקתי עם סרגל את הספסל האחורי כדי לקבל את הרוחב האפקטיבי. זה יצא כ 132 ס"מ שלא בדיוק הספיקו לכסאות שלי. תבדוק בעצמך.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הייתי בהתלבטות שלך ובסוף הלכתי על הגרנד סניק דיזל.

בתקציב שלך ניתן למצוא אחת ממודל 2014 יוצאת ליסינג, אם קצת מזל גם עם ק"מ נמוך.

אני למשל מצאתי אחת עם 65,000 ק"מ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ברלינגו 7 מקומות ב-60K (ובכלל) ספק אם תמצא משהו במצב נורמלי.

האורלנדו דיזל יענה יפה לצרכים שלך, בתקציב יכנסו דגמי 2012-2013.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא מפונק מדיי ולא מחפש רכב עם כל הפינוקים בתבל אבל אני חושב שהדצ'יה קצת מיושנת מדיי.

הגיר באורלנדו הוא פלנטרי?

אני אדם שאוהב הרפתקאות אבל לא נכנס אליהם...אני אחראי מדיי. לכן אני שואל לגביי האמינות של האורלנדו מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ממה שכתבו לעיל? אני חושב שהוא כרגע הכי בכיוון למרות שאת המראה החיצוני שלו אני לא כל כך אוהב

הרנו קשה לי איתה מבחינת סטיגמות כמובן, אבל בכל זאת...

פורסם
אני לא מפונק מדיי ולא מחפש רכב עם כל הפינוקים בתבל אבל אני חושב שהדצ'יה קצת מיושנת מדיי.

הגיר באורלנדו הוא פלנטרי?

אני אדם שאוהב הרפתקאות אבל לא נכנס אליהם...אני אחראי מדיי. לכן אני שואל לגביי האמינות של האורלנדו מישהו יכול לתת חוות דעת נוספת ממה שכתבו לעיל? אני חושב שהוא כרגע הכי בכיוון למרות שאת המראה החיצוני שלו אני לא כל כך אוהב

הרנו קשה לי איתה מבחינת סטיגמות כמובן, אבל בכל זאת...

האמינות של האורלנדו דיזל טובה, הגיר שלו פלנטרי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...