Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נגיד והוא אומר להם "חפשו אותי בסיבוב, לא חייב לכם כלום".

עדיף לתבוע אותם או לחכות שהם יתבעו אותו?

בבית המשפט לתביעות קטנות עליהם להוכיח הכל אם הם תבעו אותו, לא כך?

לדעתי השופט יבוא פה לטובת הלקוח במקרה הספציפי הזה.

האם אני טועה?

בינתיים יחייבו אותך, ואז אתה תאלץ לתבוע אותם .

נטל ההוכחה עליך - קשה לי להאמין שיסכימו להיפוך נטל הראיות .

בעצם חותם על כך שלא יסכימו.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנת את כוונתי או שלא הסברתי ברור.

כמובן שאין לוותר על שקל אחד ששולם שלא כדין כוונתי

שניתן לפתור את העיניין בהליך פשוט של תביעות קטנות

שבו מוצג בבירור חוסר השקיפות.

הגשת פעם תביעות קטנות? אתה מודע להליך? זמן? כדאיות בסכומים כאלו?

אני יכול לומר לך שאני לא מוותר על שקל שגונבים ממני (לתת לחברים/משפחה מרצוני החופשי? בכיף כמה שיש לי) גם לי היו כמה פעמים מקרים שפתרתי אותם תמיד על ידי מכתבים/מיילים. לא וויתרתי אף פעם.

יש לי הרבה סיפורים מהעבר, אציין מקרה בודד. פלאפון "הישרים" לקחו (לא אשתמש במילה אחרת) במשך שנים כמה שקלים יותר. מה זה בסה"כ כמה שקלים? גרושים... זהו, שהם נהפכו לכמה מאות. לא אפרט את כל התהליך אבל עובדה שמכתבים/איומים חוזרים ונשנים ממני בלי לוותר - כולל פניה לעוד כמה מוסדות עשו את שלהם וקיבלתי "זיכוי" בסכום שהיה שווה דאז כמעט שנה מנוי בחברה. (לא כסף קטן,אהה)

יכולתי גם לוותר כמו שרבים אחרים היו נוהגים. אבל נלחמתי לא בגלל הכסף

אלא בגלל העיקרון.

פורסם

גם לי יש מלא סיפורים ואני חושב בדיוק כמוך,השאלה היא הדרך הנכונה.

כמו שאתה טוען, כמובן שתביעות קטנות זו תחנה אחרונה.

יש פניה מסודרת לשרות לקוחות קודם,תלונות הציבור וכו'

במידה וכלום לא עוזר אכן אפנה לתביעות קטנות וכן גם על סכום

של 100 ש''ח.

במיקרה דנן (או כל מקרה אחר) אתייחס למקרה הספיציפי שלי בלבד.

פורסם

העקרון הצרכני פה הוא מה שגרר את התגובה מצד הלקוח, ועצם החלטתה של החברה ל"חשב מסלול מחדש" וגניזת הדרישה המונפצת אומר דרשני, הרי שאם היה אמת בדרישה והיו להם הוכחות אמיתיות הם לא היו מוותרים כ"כ מהר.

לגבי האם הוא הלך רחוק מידי - לעניות דעתי ממש לו. מבלי להתייחס למי עדן כי אינני מכיר אותם, חשוב שחברות בארץ יבינו שעידן השרלטנות, הגזל ותרבות חוסר השירות חלפה מן העולם. ולא רק זה, שלתרבות כזו יש מחיר גבוה שפוגע בשורה התחתונה (זה לצערי השפה היחידה שחלקן מבינות).

גם באופן אישי, בדיוק באותה מידה (ואף יותר) בה אני נוהג להמליץ בפה מלא ולתמוך בחברות שנותנות שירות טוב, אפעל גם מול חברות שנותנות שירות גרוע, מנפחות חיובים ועושות חיים קשים ללקוחות (לצערי לא חסר דוגמאות).

ההליך של בית משפט, בתביעות קטנות או גדולות, הוא המוצא האחרון, כי לצערינו גלגלי הצדק טוחנים לאט, ולרוב האנשים אין כוח, וב"רווח שנוצר" הרבה חברות מרגישות בנוח להתנהל בבריונות ובזלזול. אחת הדרכים לעורר הקשבה אצל הצד השני, היא כפי שדיסקו ציין, לגרום להם להבין שעומד מולם משהו שלא יתקפל בקלות, ושגם להם יש מה להפסיד בסיפור.

השאלה האם נושא שיקוף הבקבוקים בדוחות הכספיים נכון או האם יש דרך להוכיח אותו לא רלוונטית לדיון לדעתי, שכן מה שמסתתר בין השורות של עצם הפנייה למבקר החברה (מבלי לקרוא שורה מתוכנה) הוא שיש פה משהו שחש שנעשה לו אי צדק, ולא יוותר ללא מאבק.

+1 למאבק צרכני ראוי וחג שמח :wink:

• תוכן חדש...