Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברווז, אתה גורם להרגשה שהכינוי מצדיק את מי שעומד מאחוריו.

לקחת את כל ההצעות וההמלצות שניתנו לך, ובסוף אתה שואל בדיוק לגבי ההפך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם מסך טלויזיה, מסתבר. סבבה, רגיל כבר משנים.

הגודל כן קובע. גם לזה התרגלתי.

קצב הריענון למסך שבלינק גבוה (200MHz), ויש לו תאורה דינאמית (אמור להיות טוב עבורי).

מסכי המחשב שהומלצו פה, קטנים משמעותית מהמסך הנוכחי.

אז כן, אני ברווז-סלמון ששוחה נגד הזרם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תבדוק שזה באמת 200 הרץ ולא איזה ממבו ג'מבו שיווקי. כמו שפעם היו טלוויזיות עם "400 הרץ". לא 400 הרץ ולא סלט קינואה-חמוציות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

קצב הרענון שאמרת זה עם החלקת תמונה.

סביר שהפאנל 50Hz.

בשביל משחקים בעיקר מהירים מבטלים החלקת תמונה כי זה מגדיל input lag.

מעבר לזה שטלוויזיות בכללי לא מקבלות input של מעל 50/60 Hz.

יש טלוויזיות עם פאנל 100/120Hz אבל זה עבור מנגנוני החלקת התמונה, הכנסת פריימים שחורים וכו'.

לא בשביל לקבל מעל 50/60 fps בניגוד לחלק ממסכי המחשב.

עריכה אחרונה על ידי none77
פורסם

לגמרי , במיוחד שברזולוציות גבוהות - הרבה חיבורים בכלל לא תומכים בתדרים מהירים (נסו למצא מסך 5K שמציג באמת מעל 60 הרץ שלא על Thunderbolt , וגם שם הרשימת חיבורים שנתמכים קצרה - כנ״ל על 4K מעל 60 הרץ)

בכ״א - ברווז - נשמע שאתה מחפש משהו מאוד ספציפי , שלאו דווקא קיים , בטח לא בתמחור שאתה מחפש וקצת מתעלם מניסיון של הרבה אנשים שיושבים ועובדים מול מחשב (חלקנו - צפונה ל20 שנה) 9+ שעות ביום.

טלוויזיות זה נחמד - אבל יש סיבה (כולל סידור שולחן עבודה וכו) לגדלים מסוימים וקונפיגורציות מסוימות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לגמרי , במיוחד שברזולוציות גבוהות - הרבה חיבורים בכלל לא תומכים בתדרים מהירים (נסו למצא מסך 5K שמציג באמת מעל 60 הרץ שלא על Thunderbolt , וגם שם הרשימת חיבורים שנתמכים קצרה - כנ״ל על 4K מעל 60 הרץ)

בכ״א - ברווז - נשמע שאתה מחפש משהו מאוד ספציפי , שלאו דווקא קיים , בטח לא בתמחור שאתה מחפש וקצת מתעלם מניסיון של הרבה אנשים שיושבים ועובדים מול מחשב (חלקנו - צפונה ל20 שנה) 9+ שעות ביום.

טלוויזיות זה נחמד - אבל יש סיבה (כולל סידור שולחן עבודה וכו) לגדלים מסוימים וקונפיגורציות מסוימות.

אני בסך הכל מחפש מסך חדש. מסתבר שמסך טלויזיה היה לי מצויין הרבה שנים, אין סיבה לשנות את זה.

אני בהחלט מחפש משהו מאד ספציפי- מסך טלויזיה חדש :lol:

בואו נקרא שוב את ההודעה המקורית:

המסך שלי הוא LCD LG והוא אצלי כעשור.

בלה-בלה-בלה.

לאחרונה, אחרי שביליתי קצת עם לפטופ עד שהתקנתי את עמדת המחשב, גיליתי שהוא לא הכי חד בעולם-מההסברים שלכם בשירשור הזה, הבנתי שזה בגלל כמה גורמים, כמו גם רזולוציה שהכרטיס מסך שלי לא תומך בה. אוקי, בהחלט יכול לחיות עם זה. חשבתי שהמסך של הלפטופ פשוט יותר חדיש, ושהטכנולוגייה השתנתה מאז. הבנתי שלא בדיוק. וזה מעבר לכמה פיקסלים שרופים ושריטות על המסך באדיבות "בעל הבית"- להלן, החתול. :lol:

מאחר ואני לא הכי מבין בטכנולוגייה, אבקש המלצה למשהו איכותי, בין 32 ועד 40 אינץ', בתקציב של עד 2K.

לא מעוניין בפיילוט\גרטז\מותגי מדבקה סיניים. מחפש משהו איכותי שיחזיק כמה וכמה שנים טובות.

LG? סמסונג? שארפ? טושיבה? פירמות אחרות?

איזו טכנולוגייה כיום משמשת למסכים- LCD? LED?

תודה לעוזרים.

אין לי בעייה להמשיך להיות עם מסך "לא הכי חד בעולם".

אין לי בעייה עם "זמן תגובה ארוך" למשחקים שאין לי זמן ממילא עבורם כך שאני כבר לא משחק כמה שנים, בעיקרון.

יש לי כרטיס מסך מתיישן שלא תומך להבנתי ברזולוציות גבוהות מ-1080P.

יש לי תקציב קשיח שאני לא כל כך יכול לזוז ממנו.

התרגלתי לגודל מסויים, לא רוצה לרדת ממנו.

אז, הדבר הספציפי שאני מחפש הוא: מסך טלויזיה, לא קטן מ-32", כניסת HDMI למחשב.

זה מה שיש כבר עשור, אין שיפור דרמטי בטכנולוגייה, אז זה מה שיהיה גם לעשור הבא. לא צריך יותר מזה. בהחלט נכנס בתקציב ועונה על כל הדרישות שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

AOC AG271QG

עריכה: לא ראיתי שהמחירים בארץ שערוריה. הבאתי אחד מאמאזון בזמנו בקצת יותר מ 2,300 ואני מרוצה. היום עולה 910 דולר עד הבית באמאזון.

עריכה אחרונה על ידי Turbulence
פורסם

4 עמודים של טחינת מים :lol:

אם הכרטיס שלך לא תומך מעל 1080P אז אתה מחפש מסך גדול יותר ממה שיש לך היום באותה רזולוציה כלומר תמונה פחות חדה...

אם זה מה שאתה מחפש לך על כל דגם של LG, סמסונג או אפילו הייסנס שתמצא, במחירים האלה לא יהיה הבדל גדול ביניהם.

ביד 2 תוכל למצוא אחלה מסכים.

פורסם
אני בסך הכל מחפש מסך חדש. מסתבר שמסך טלויזיה היה לי מצויין הרבה שנים, אין סיבה לשנות את זה.

אין לי בעייה להמשיך להיות עם מסך "לא הכי חד בעולם".

לאחרונה, אחרי שביליתי קצת עם לפטופ עד שהתקנתי את עמדת המחשב, גיליתי שהוא לא הכי חד בעולם- וזה מעבר לכמה פיקסלים שרופים ושריטות על המסך באדיבות "בעל הבית"- להלן, החתול. :lol:

אתה סותר את עצמך..

בכל מקרה, אם אתה כבר יודע מה אתה רוצה [משמע מסך מעל 32 אינץ', FHD], לא כל כך ברור על מה הייעוץ.

מסך איכותי כזה לא תמצא כי כבר לא מוכרים, פשוט לך לחנות ותבחר מה שנראה לך.

אם תעלה ל 40'' אז תגלה שהמסך שלך לא רק לא הכי חד בעולם, אלא ממש לא הכי חד בעולם.

• תוכן חדש...