Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2006 רועד ונכבה בסיבוב הגה עד הסוף

אלי37
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

מונדאו 2006 מנוע 2.0 גיר אוטומט.

היום בסיבוב הגה עד הסוף ימינה הרכב רעד, הופיעה נורת מצבר בלוח השעונים, ואז הרכב כבה.

מאיפה להתחיל..?

חשוב לציין שגם בבקרים הרכב רועד ונכבה בהנעה הראשונה, אבל במשך כל היום הכל תקין.

אין רעידות בניוטרל או פארקינג, סל"ד יציב.

פלאגים מקוריים.לפני 15,000 ק"מ נעשה ניקוי בית מצערת מקצועי הכלל פירוק ןניקוי.כמו כן נוקה המייצב טורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שהרכב כבה ניסית להתניע שוב ? אם כן,האם הרכב מתניע ?

הייתי מתחיל בבדיקה,שקטבי המצבר מהודקים היטב,אם לא- לחזק אותם ולבדוק שוב ואם מהודקים לבצע בדיקת מתח טעינה של האלטרנטור/חיבורים בין אלטרנטור למצבר מחשש,שמנורת המצבר שנדלקה מרמזת על חוסר טעינה או שיש קצר חשמלי באמצע הדרך בגלל מגע רופף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבדוק מתחי טעינה- אין הרבה ברירות- יכול להיות שהמצבר בעייתי ויכול להיות האלטרנטור- עד לסיום הבדיקה ללא ננחש.

לגבי מצברים כאלו ואחרים- יש פה הרבה תלונות על תקלות גם בחדשים יחסית- אני אישית מעדיף לשלם יקר יותר ולקנות שנפ.

לגבי אלטרנטור- חלק גדול משיפוצי האלטרנטור לא מחזיקים מעמד כי משתמשים בחלקים סיניים/לא מחליפים את כל מה שצריך/עושים רק תיקון נקודתי וזה לא מקצועי בעליל.

אם כבר מפרקים אלטרנטור,לא מתפתים למחיר הזול של השיפוץ,אלא יש להחליף את כל החלקים הנדרשים לרבות וסת מתח/פחמים/דיודות -בקיצור שיפוץ מלא ולא פלסטר זמני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...