Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעונין להתייעץ לפני קניית רכב -בעיית קלאץ

Lior Kriheli
שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מעוניין להשתדרג מהונדה סייויק 98 ידנית ששירתה אותי 6 שנים באהבה ובכיף אבל עם הגיל צריך להתשדרג למשהו יותר רציני .

כל הזמן הייתי נגד גרמניות עקב עלויות תיקונים ואי חיסכון בדלק , לפני תקופה קיבלתי רכב חלופי מהעבודה

פולסווגן ג'טה ומאז התאהבתי , כרגע יש לי בראש 2 אופציות לגבי רכב אבל מה שמדאיג אותי זה בעיית הקלאץ

מדובר על תקציב שנע בין 20-30 וההתלבטות היא בין ג'טה שנתון 2009-2012 מול אוקטביה 2009-2012

נסעתי על שני הרכבים ואהבתי מאד , אך כשהתחלתי קצר להכיר את הרכבים ולקרוא הבנתי שיש בעיית קלאץ נפוצה

מדובר על DSG TSI -(בגטה אהבתי את ה1.4 - ובאוקטביה את ה1.8)

להלן השאלות מתייחס לשני הדגמים :

1- האם הבעיה היא בעיה נפוצה מאד ?

2-כמה עולה ההחלפה\אחזקה?

3- מה עדיף מבין השתיים ולמה ?

4- ומה ההבדלים באוקטביה בין 1.2 ל1.4 ל1.8 ומה ההעדיפות בניהן

5-במידה וקניתי והכל טוב פתאום נהרס האם ההחלפה של הקלאץ היא לאותו סוג ? או שלפי מה שהבנתי יש 3 דורות ובדור 3 הכל טוב , האם ניתן לבצע החלפה ברכב בשנתונים האלה לקלאץ מהדור השלישי ואם כן מה העלויות?

6- האם בכלל כדי לקנות את הרכבים האלה ואם לא על איזה רכב ממולץ שמספק את חווית הנהיגה המהירה והעוצמתית שחווים ברכבים האלו

תודה רבה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קן צרעות פתחת פה..

חפש פה בפורום עוד קצת . תגלה ש

א. כל חצי שנה (בערך) יוצאת רויזיה חדשה לגיר היבש למרות זאת טרם מצאו פתרון לבלאי המהיר של הגיר הזה .יש כל מיני טיפים להארכת חייו .

ב. החלפת מצמדים כ ₪3000 .

ג. תחפש על בעיות סדרתיות במנוע 1.8 CDA

ד. כשהם עובדים, שילוב tsi+DSG הוא החוויה הכי טובה לחתך המחיר שלו.

ה. בהצלחה כי המצמד זה רק קצה הקרחון.

ו. למה לא תחפש גרמניה ידנית ?

עריכה אחרונה על ידי save
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2211 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...