Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו הקודם שלי היה יונדאי גטס ,

יש ברשותי 60 K אני מעוניין לרכוש רכב אמין חזק וחסכוני , אני לעבודה כ12 ק''מ כל יום חוץ מזה נסיעות במרכז ארצה לנסוע איתו בכל הארץ (אילת) וגם לשומרון ששם יש עליות ממש גבוהות אשמח שהאוטו אקח אותם בלי להתאמץ , עדיפות ללא צרפתי ופחות יונדאי , אשמח לשמוע הצעות (:

ומעדיף לרכוש ביד 2

פורסם

בתקציב הזה תוכל לקנות הונדה סיוויק האצ'בק 2013 מנוע 1800, לא צרפתי, פחות יונדאי, אמינה ולא גדולה מדי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנתון 2013 לפחות הונדה לא ייכנס בתקציב לפחות לא פרטית- רכשתי אחת כזו לפני 4 חודשים כשהמחירון היה 76,000.

הרכב מצויין אבל גם אם תרד שנתון אחד ל 2012, עדיין זה אותו רכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

גם גבולי מבחינת תקציב, אבל אתה יכול לחפש מאזדה 3 2 ליטר אקטיב (לא ספיריט) מ-2014, למשל:

http://yad2.co.il/s/c/la7ugn

אפשר גם לדבר על איביזה, רק צריך לקחת בחשבון את הגיר (מנוע קטן יותר ממה שביקשת אבל מספיק חזק בגלל הטורבו).

חבל שאתה פוסל צרפתיות, כי 208 נשמעת בדיוק מה שאתה מחפש, ונכנסת מצויין בתקציב משנתונים חדשים יותר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...