Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הגיעה השעה והחלטתי להחליף את הצמיגים שהאוטו נועל מהמפעל בצמיגים אחרים.

הרכב עשה מעט קילומטראז' והצמיגים במצב טוב ולכן טרם הוחלפו עד כה - בהתאם להמלצת המוסך המרכזי להמשיך איתם.

בעבר היה לי ניסיון מעולה עם Goodyear EfficientGrip performance שהקנו אחיזה מעולה והיו שקטים.

לאחרונה קניתי עבור רכב אחר במשפחה את ה-Goodyear Eagle Sport והם גם טובים מאוד.

כעת הבחירה עומדת בין שני דגמים של גודייר (מידות הצמיג 91V 215/50R17):

1. Goodyear EfficientGrip (לא פרפורמנס)

2. Goodyear Eagle Sport

ההבדל במחיר הוא 100 ש"ח יותר לצמיג עבור ה-EfficientGrip.

משיטוט ברשת לא הצלחתי לקבל מושג חד-משמעי על איזה מהם טוב יותר, הנתונים שמוצגים הם די דומים.

הייתי שמח לקבל חוות דעת שלכם - איזה מהם עדיף עבור האסטרה שלי?

יצויין כי אני אוהב להרגיש את הכביש, ויש לי נהיגה "לא רגועה" (האצות, בלימות, החלפות נתיבים - נהנה מהרכב).

תודה,

שגיא

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

מנסיון עם 3 רביעיות של eaglesport כאשר הייתי באותה בחירה - ההבדל במחיר קיים, ההבדל בכביש פחות. צמיג ה-efficient grip נחשב מעט נוח יותר. מאמין שלשימושים שלך, תהנה לגמרי עם האיגל.

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

מחיפוש באתר ITIRE נראה שצמיג מדגם הפרפורמנס (שגם אני מאוד אוהב ונועל) עולה דווקא פחות מהדגם השני (לא פרפורמנס):

http://www.itire.co.il/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&widthTire=215&heightTire=50&koterTire=17&resualtByTire.x=78&resualtByTire.y=25

בכלליות, נראים דומים מאוד - נתוני EU LABEL של הפרפורמנס טובים יותר וגם הם שקטים יותר.

לגבי האיגל ספורט פעם בדקתי עליהם לרכב אחר - זכור לי ביקורות לכאו ולכאן ובפנצריה אמרו לי שהם נחשבים לדגם זול ופשוט יותר ולכן גם המחיר.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

האיגל ספורט דגם טורקי שלא נמכר במערב אירופה.

אני בוחר בגודייר אפיגריפ פרפורמנס יש לי כאלו על שני הרכבים וזה צמיג פשוט מעולה ובמחיר הוגן במידות שאני רכשתי.

הנה לינק תקין לאתר.

אגב אם נשווה מול אתר היבואן של דנלופ אז במחיר של גודייר אפיגריפ פרפורמנס אתה מקבל דנלופ spfm800... לא כוחות (כמובן שהגודייר עדיף).

בכמה וכמה פעמים שבדקתי הדגם אפיגריפ פרפורמנס עולה קצת פחות מהאפיגריפ.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
האיגל ספורט דגם טורקי שלא נמכר במערב אירופה.

אני בוחר בגודייר אפיגריפ פרפורמנס יש לי כאלו על שני הרכבים וזה צמיג פשוט מעולה ובמחיר הוגן במידות שאני רכשתי.

הנה לינק תקין לאתר.

אגב אם נשווה מול אתר היבואן של דנלופ אז במחיר של גודייר אפיגריפ פרפורמנס אתה מקבל דנלופ spfm800... לא כוחות (כמובן שהגודייר עדיף).

בכמה וכמה פעמים שבדקתי הדגם אפיגריפ פרפורמנס עולה קצת פחות מהאפיגריפ.

גם לי היה בעבר את הפרפורמנס, אבל חסר ליבואן במידה הזו כרגע.

ה-

EfficientGrip

הרגיל מקבל דירוג E באחיזת כביש לפי האתר שהבאת, בעוד ש-

EfficientGrip performance מקבל B. אלה הבדלים מאוד משמעותיים לטובת הפרפורמנס. את האיגל ספורט לא מצאתי באתר ולכן איני יודע מה טיב האחיזה שלו. מבאס אותי.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם (נערך)

זה אתר היבואן.

הכי נכון לבדוק באתר האירופי של גודייר.

גודייר אפיגריפ גם צמיג מעולה והוא מגיע כהרכבה ראשונה בחלק מדגמי הרכב. צריך להתלבט בינו לבין האופציות הקיימות במידה.

יש אופציה טובה של טויו ושל הנקוק (טויו דגם ספורטיבי, הנקוק אפילו התקנה מקורית באסטרה), ובפחות כסף.

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=17&profile=50&width=215

פורסם (נערך)

אני אבדוק מול היבואן זמינות של ה-

EfficientGrip performance, נראה לי הכי טוב ללכת על הדגם שאני מכיר וזהו.

אין בכלל מידע בשום מקום על ה-Eagle Sport הזה.

עריכה אחרונה על ידי bnsagi

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם (נערך)

אני דווקא לא מסכים איתך, ולמרות שאני מאוד בעד הדגם הזה של גודייר, על הנייר הייתי בוחר את הטויו.

גם המחיר נמוך יותר, והנתונים מעולים. אל תשכח שלטויו קוד מהירות w וצריך להשוות אותו במחיר לגודייר עם הקוד הזה.

דלק c. נכון שבגודייר זה a אבל יותר אחיזה גורר יותר צריכת דלק.

אחיזה ברטוב a לעומת b בגודייר.

רעש 71 שזה אכן מעט גבוה אך לא קטסטרופלי.

לשיקולך.

פורסם

לא נסעתי על טויו אף פעם, מעדיף מותג שאני כבר מכיר ויודע שאהבתי..

Hyundai Kona 2023 1.6T

• תוכן חדש...