Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיק בבית משרד רו"ח לצורך השלמת הכנסה. בנוסף יש לי מחשב גיימרים. סביבת העבודה שלי נראת באופן הבא:

1. שני שולחנות משרדיים מאיקאה הראשון באורך 160X70 והשני 110X70 מחוברים אחד לשני ויוצרים צורת "ר"

2. מסך 27 אינץ'

3. מחשב נייד שעליו התוכנות המשרדיות

4. מחשב גיימרים

5. מערכת רמקולים 5.1

6. סוויץ שמאפשר לנתב את המקלדת והעכבר בין המחשבים

7. מדפסת לייזר

8. PS4

9. שתי שורות של מדפים באורך 2 מטר

המון, המון, המון כבלים ומאריכים, תיקיות, קלסרים, ספרות מקצועית, עטים, עפרונות, מהדקים, מחוררים

איך אפשר לסדר/להעיף את הכבלים? איך אפשר לסדר את סביבת העבודה?

אני חושב לעשות שיפוץ טוטאלי וצריך המלצות למשל אם מישהו מכיר חנות שמתמחה ברהיטים לסביבת עבודה מודרנית.

כמובן קיימת אפשרות לשכור משרדון בשכירות משנה אצל רו"ח/עו"ד כלשהו ככה שאוכל להוציא לשם את הציוד המשרדי, אבל נראה לי חבל לשלם 1,500 - 2,000 ש"ח בחודש רק על פינה שאוכל לעבוד בערב/סופי שבוע.

פורסם

בלי לראות אי אפשר לדעת.

לי קודם היה מחשב נייח עם שישו ושימחו של כבלים מתחת לשולחן, שצברו אבק וטינופת.

הלוח אם בנייח מת, קיבלתי קריזה וקניתי מחשב נייד חדש. העפתי את כל מה שהיה מתחת לשולחן, כדי שיהיה שם נקי לגמרי.

אחר כך עשיתי סידור של מחשב נייד שמחובר למסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, תחנת עגינה לדיסק קשיח, מדפסת ומטען.

מה שעשיתי זה לוותר על כבל רשת, מסך, מקלדת ורמקולים חיצוניים, שמתי עכבר ומדפסת אלחוטיים, לעכשיו יש לי מחשב נייד ששוכב על השולחן, עם מנורת שולחן, מחובר למטען, ואני פותח אותו מתי שצריך, או מוציא אותו מהמטען ולוקח איתי, יחד עם המטען והעכבר. את המקלדת, רמקולים ותחנת עגינה לדיסק ארזתי יפה בשקיות והחבאתי במגירה.

רעיון נוסף - לרכוש תחנת עגינה למחשב נייד, ואת הכבלים להעביר בתעלות מתחת לשולחן ומאחורי המדפים. זה עדיין יצבור אבק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פותש.

אי אפשר להעיף את הכבלים. אפשר רק להסתיר אותם מהעין, כמו שאני עשיתי- עם חתיכת פלסטיק שחורה גדולה שנמצאת בין השולחן, הכבלים והקיר. כמובן שאפשר גם עם דיקט או כל חומר אחר, לי היה הפלסטיק נגיש אז בזה השתמשתי.

גם אני בצורת "ר" בגלל צורת החדר, זה עומד להשתנות בקרוב.

בגדול, בלי שינויים דרמטיים בצורת החשיבה שלך- לא תראה תוצאות...

מה הכוונה? להתחיל לשים מדפים, לתכנן את השולחן עם מחשבה מראש על ההסתרה של הכבלים וכדומה. בדיעבד זה פי 5 יותר גרוע וקשה מאשר עם 5 דקות מחשבה קדימה על איך להסתיר את כל הבלגאן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגבי אירגון הכבלים הכי פשוט זה לכרוך אותם במארגן דומה לזה https://www.homecenter.co.il/catalogue/group/9785/nameblock/Cable-Organizer

אם כמות הכבלים יותר גדולה או רוצים פתרון יותר אסטתי, אפשר לחבר תעלת חשמל לתחתית השולחן ולסדר את הכבלים שם, אפשר גם לקדוח בשולחן יציאות ולשים כיסוי דקורטיבי כזה http://www.afcindustries.co.il/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%92%D7%95%D7%9C-%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%97%D7%9F-p1449

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

האם אתה יודע מהיכן ניתן לרכוש כאלו באיזור חיפה והקריות בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני הלכתי על הפתרון הפשוט מהומו־סנטר. קדיחות זה מסובך לידים השמאליות שלי.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...