Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קר לי ברגליים, או- מחפש נעליים חדשות, לא מבין כלום.

Pika007
שימו לב! השרשור הזה בן 2234 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היו ימים פשוטים יותר שפשוט הייתי נכנס לחנות, משאיר 250 שקלים, יוצא עם ניו באלאנס דגם אלוהים יודע מה, והארץ שקטה ל 4 שנים בערך. שהתחלתי לרוץ השארתי 400, והארץ שקטה ל 6.

אבל הגיע הזמן, צריך נעליים חדשות, ואני מבולבל לחלוטין. נראה שהתצורה הישנה של נעל ספורט שמתאימה לרוב השימושים כבר לא קיימת, יש נעליים סופר ספציפיות לריצה, אחרות רק להליכה אבל לא לריצה, כאלו שמיועדות רק לרצפות/כבישים/משטחים שטוחים (סירייסלי אנדרארמור, מה הסוליה השטוחה לחלוטין הזו?), ואפילו המוכרים לא כ"כ בקיאים במה שהם מוכרים.

דרושה: נעל ספורט הגיונית, שתהיה טובה להליכה יומיומית, ריצה מדי פעם, ותשרוד טיול שטח קל. מישהו מכיר דבר כזה? אשמח להמלצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי במצב כמו שלך, אחרי שנים של קניית נעל דיאדורה\אדידס וכן גם אסיקס\סאקוני במחיר 300 שח ראיתי שהעולם התקדם.

קפצתי למגה ספורט עודפים בר"ג והתחדשתי בנייקי ב250 שח אחרי הנחה.

קפוץ לחנויות עודפים, מבחר גדול ומחירים מאוד מאוד נוחים.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מגה ספורט ר"ג, במתחם שנמצא ברחוב השירות מול הקניון.

שים לב כשאתה שם פנגו ודומיו - עד כמה שאני זוכר הרחוב שייך מוניציפלית לבני ברק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע מה התקציב שלך , אבל אם כבר התחלת לרוץ, ועוד על אספלט , לטובת בריאות הרגליים שלך אני ממליץ בחום לא לחסוך ולקנות נעלי ריצה ברמה טובה.

אסיקס נימבוס ג'ל 19 דוגמה טובה לנעליים כאלה. יש כבר דגם 20, אבל הוא עוד יותר יקר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קפיצה קצרה לנעלי הקיבוצים פה באיזור, יש מבצעים על עודפים, נקנו סאקוני TR11 שנראה שקולעות בול לשימוש שלי- בין ריצה מזדמנת על אספלט לבין טיולי שטח לא קשים מדי. 50% הנחה על הזוג השני, 300 ש"ח והעניין נסגר. למוכרים אשכרה היה מושג על מה הם מדברים.

ראיתי גם את הנימבוס אגב, ועוד זוג של אסיקס, אבל הסוליה הרבה יותר מדי שטוחה גם בשביל טיול קל בשטח.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאלו שמיועדות רק לרצפות/כבישים/משטחים שטוחים (סירייסלי אנדרארמור, מה הסוליה השטוחה לחלוטין הזו?)

מה הבעיה עם זה? למה זה כול כך מפתיע אותך ולמה סוליה לא צריכה להיות שטוחה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מפתיע אותי כי פעם זה לא היה ככה (בארץ. מודע לזה שבחו"ל כן.), היו הרבה יותר דברים "כלליים" והרבה פחות מהמבחר שמוצג היה כ"כ ממוקד מטרה.

סוליה דקה ושטוחה לגמרי לא מתאימה לחלק נכבד מהשימושים, ברור שלא ביקרתי את החברה על שמייצרת כאלו- אני פשוט לא רואה יותר מדי אנשים שימצאו הצדקה לקנות כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אסיקס מעולות אני כבר 6 שנים בערך עם אותו דגם. קיאנו ג'ל התחלתי עם דגם 19. אני עכשיו עם 22.

ובאמצע היו לפחות 9 זוגות.

אצלי זוג מחזיק בממוצע חצי שנה עד 8 חודשים.

אני לא רץ אבל כל היום על הרגליים.

כל פעם שיש מבצע מעיין אני קונה 2 או 3 זוגות.

הנימבוס זה דגם מקביל. (עם פלטפוס / בלי פלטפוס / )

אישית. אני בחור 110 קילו. אין לי כאבי גב. הכול פיקס. לא מחליף אותן בעד שום הון שבעולם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוטלטים איט איז.

דברים מקבילים באיזור הצפון, אם למישהו יש המלצות- לא להתבייש :-D

יש את מתחם האאוטלט בחוצות המפרץ (יש שם גם מגה ספורט) ויש את מחסני זול ספורט עם מבחר עצום ומחירים מעולים.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אאוטלטים איט איז.

לר"ג לא אוכל להגיע, אבל אחפש דברים מקבילים באיזור הצפון, אם למישהו יש המלצות- לא להתבייש :-D

במילה אחת - ירכא

בשתי מילים - ירכא ירכא (רצוי שבת בבוקר מוקדם,לפני שכל עמישראל בא לרוקן מדפים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכולם, אני בטוח שהבא שיחפש את הנשוא בפורום ימצא פה אוצר-

את הנעליים שלי לשמחתי כבר מצאתי, נא לקרוא פוסטים קודמים. ליד הבית, מחיר נפלא, ואחרי יומיים של הליכה- נוחות ממכרת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...