Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בן 22, ותק שנה, קיבלתי עכשיו סיריון 2011.

אני עושה חובה ומקיף, קיבלתי הצעה של 4860 בשלמה, עם 3 נהגים על הרכב.

כולל שמשותת גרירה ורכב חלופי

יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני סוגר ?

יש מצב לפירוט שכדאי לי לבדוק ?

עדכון: עכשיו דיברתי עם סוכן ביטוח, אמר שהיא עשתה משהו שאסור - יש לי שנה וותק ורשמה שב3 שנים האחרונות אין עבר ביטוחי

מה אני עושה ?

עריכה אחרונה על ידי hexxt
פורסם

ניתן לבטח בשלמה ללא עבר ביטוחי בפרמיה מוגדלת והשתתפות עצמית מוגדלת. לדעתי, לרכב כזה תעשה חובה וצד ג'.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

פורסם
ניתן לבטח בשלמה ללא עבר ביטוחי בפרמיה מוגדלת והשתתפות עצמית מוגדלת. לדעתי, לרכב כזה תעשה חובה וצד ג'.

לא הבנתי, אפשרי לעשות את ה5 אלף או לעשות את ההצעה של ה6 וחצי אלף ?

כמה משמעותי צד ג במחיר ?

פורסם

לגיל שלך ללא עבר ביטוחי בשלמה יכול לצאת 2500 ש"ח אבל עם השתתפות עצמית לא נורמלית של 6000 ש"ח. יש חברות אחרות שבהן הצד ג' יעלה יותר, בסביבות 3000-3500 עם השתתפות עצמית של 2200.

אם נתנו לך הצעה עם העדרי תביעות 3 שנים בשלמה אז היא לא נכונה כי שלמה מחשיבים עבר ביטוח לפי ותק הנהיגה של בעל הרכב, כלומר שיוכלו לאשר מקסימום שנה אחת, אם בכלל יש לך שנה אחת.

פורסם

יכול לספר שלפני שבוע הוספתי נהג חדש בן 22 לביטוח של הסויפט (אאל"ט ב"מנורה") - התוספת לביטוח שהיה עד כה לנהגים ותיקים מעל גיל 24 עומדת על כ-200 ש"ח לחודש למקיף + חובה. ביטוח לנהגים צעירים וחדשים הוא עניין יקר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היא אומרת שאם נקח את העבר הביטוחי של אבא שלי במקום שלי זה כן אפשרי, סוכן אחר אומר לי 6 וחצי אלף באותה חברה

יכול להיות שמה שהיא עושה כן תקין ?

פורסם

רק במידה ואכן נהגת ברכב של אבא שלך אפשר לקבל. בשלמה צריך לחתום על הצהרה ברגע שמשתמשים בהעדרי התביעות של ההורים וכתוב במפורש שאכן נהגת ברכב של אבא. וגם הם מקבלים העדרי תביעות בהתאם לרישיון הנהיגה שלך. כלומר שאם יש לך רק שנה אחת רישיון, יקבלו רק שנה אחת עבר ביטוחי.

• תוכן חדש...