Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בדקתי היום פולו (2007, ידני, 170000 ויד ראשונה) במכון לבדיקת רכבים לפני קנייה

בדו"ח נאמר לי שיש צינור שממנו יש דליפה של מים ושהחלפה של הצינור תעלה בסביבות ה2500.

האם זה הגיוני?

האוטו במחיר 13000, האם יש טעם להתמקחות בעקבות הבעיה הזאת?

תודה רבה לכל העוזרים!!

פורסם

כדי להבין בדיוק מה הבעיה, מציע שתעלה את דו"ח הבדיקה לכאן.

אגב במנוע ה 1.4 שהוא מעולה מבחינת חסכון בדלק (בגרסה הידנית) יש בעיה אחת: החלפת רצועות טיימינג זה עסק לא זול בכלל פעם בכמה שנים.

פורסם

לגביי מערכת הקירור צריך לגשת למוסך לקבל הצעת מחיר מסודרת, כנ"ל לגביי החופש במשולשים. בנוסף חובה לבדוק מתי ביצעו החלפת רצועות טיימינג כי זה קריטי (לא לסמוך על בעל הרכב שעשה לבד, לבקש קבלה ואם לא לקזז איזה 1700 שקל במינימים רק על הטיימינג).

פורסם

מה גם שהקלאצ' מפריד גבוהה ורעידות מרמז על סוף חייב..

בקשר לצינורות/חיבורים אם אין נזילה עדיף לא להתעסק..

כי זה מה שהם רושמים בדרך כלל ברכבים ישנים

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם (נערך)

לגביי הקלאץ' דווקא פחות הייתי מודאג מזה, כי בד"כ זה כסת"ח אבל נכון שבק"מ הזה ועם מספר השנים שהרכב על הכביש הקלאץ' יכול ללכת לעולמו.

אם הרכב במצב טוב והמכלולים בו עובדים ויש היסטוריית טיפולים מלאה הייתי ניגש למוסך לבדוק את עניין הצינורות, לא הייתי מקל בזה ראש. כמו כן לגביי הטיימינג שזו נקודת התורפה ברכב הזה לא הייתי מקל ראש שם עוד כמה מאות שקלים ומתעקש על מוסך מרשה יבואן (בשביל האחריות , אני מכיר לא מעט שעשו להם עבודה חובבנית וקיבלו נזק כפול ומכופל לאחר מכן) או מוסך מומחה אחר כמו רון.

אגב לנו במשפחה יש פולו כזו 1.4 ידנית עם 90K מטופלת כמו שעון במוסך מורשה. אצלנו משנת 2011. מרוצים חבל על הזמן.

פעם אחת רק הוחלף רדיאטור ופעם שנייה סליל הצתה. לרכב שעלה לכביש ב 2006 זה יפה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם
החלפת רצועות טיימינג זה עסק לא זול בכלל פעם בכמה שנים.

לבקש קבלה ואם לא לקזז איזה 1700 שקל במינימים רק על הטיימינג).

החלפתי ברכב של הבת שלי, מאותו שנתון, אצל רון. הסט עצמו "ערכת תיזמון מושלמת BBY" עולה 750 ש"ח, משאבת מים, על הדרך, עלתה 360 ש"ח. העבודה כללה הרבה דברים (יישור קו אחרי הרכישה), כך שזה לא פקטור, אבל זה בטח לא מגיע ל-1,700 בכללי.

• ספונסר פורום
פורסם

אין צינור ברכב הזה שעולה 2500 שח

אתה כנראה מתכוון לבית טרמוסטט שהחלפה שלו למקורי כולל עבודה ומעמ

יוצא כ 1650 כולל מעמ .

הערות שקשורות למצמד זה בדרך כלל כסתח אם כי צריך לבדוק את זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...