Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש לקנות 208 GTI, ראיתי שלא מעט מהן עלו לפרסום בטרייד מוביל.

עשיתי לעצמי חוק לא לקנות ממגרשים וסוחרים, היגיון בריא והרבה מאוד חברים שנשרפו עם רכבים נוראיים. אבל האם טרייד מוביל הם באמת "הטרייד אין הרשמי של יבואני הרכב" ובכללם פיג'ו? יש למה ללכת לשם לבדוק רכב? והאם טרייד אין רשמי אומר שיש לי סיכוי פחות למצוא רכב שחוט?

פורסם

לובינסקי טרייד צמצמו את היקף המכירות דרכם ומעבירים חלק מהרכבים לטרייד מוביל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון אישי חפש רכב ממוכר פרטי ואל תתעסק עם טריידמובייל שרמת המחירים שלהם מופרזת ולא מתאימה למצב שוק הרכב היום שבו ניתן לרכוש רכב במצב מצויין במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון.

פורסם

אני קניתי מטרייד מוביל. חוץ ממחירים באמת גבוהים, השאר מצויין.

אני כנראה אחזור אליהם לעוד רכב.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ההבדל בשנים האחרונות בין לובינסקי טרייד לטרייד מוביל, זה שטרייד מוביל ימכרו יד ראשונה פרטית ולובינסקי לרוב ימכור יוצא ליסינג מפריים ליס (אבל לא רק). זה סוג של "טרייד-אין רשמי", מי ששבא לסוכנויות רכב עם רכבים מסוימים בתנאים מסוימים בשביל טרייד-אין יקבל הצעת מחיר מטרייד מוביל כי יש להם את ההסכם הזה עם כמה יבואנים (אולי עם כולם).

ט.ל.ח

פורסם

לובינסקי אכן מוכרים / מעבירים חלק מהרכבים שמגיעים אליהם מעסקאות טרייד אין לטרייד מוביל.

אל טריידמוביל מגיעים מגוון רכבים שהגיעו מעסקאת טריידאין בין השאר מסוכניות קיה, טויוטה, יש לך פיג'ו ואתה רוצה קיה? סע לסוכנות קיה, תמכור את רכבך בעסקת טרייד אין, הוא כבר יגיע לטרייד מוביל.

פורסם

גם אני חיפשתי לפני כמה חודשים והלכתי לראות אצלם אחת לבנה עם מדבקה בתחתית דלת ימין. שנת 2016 עם 30 אלף ק"מ, ללא הגג הפנורמי. המחיר שהם רשמו היה 126 אלף שקל, כשמחיר של חדשה מהיבואן היה 135 אלף שקל.

הבטתי על הרכב, צחקתי עם עצמי שהם לא מחוברים למציאות ופשוט יצאתי משם.

במקרה הצצתי במחירים של עוד מכוניות ומה שממש תפס לי את העין הייתה מזדה 3 חדשה 0 ק"מ והמחיר "מחירון" של טרייד מוביל על הרכב הזה היה 140 אלף שקל.

אגב, על המודעות שתלויות על הרכבים כתוב נא לגשת לנציג מכירות כדי לקבל מחיר. אני תוהה מי רואה מחיר כזה ואשכרה ניגש לנציג מכירות? על מי זה בדיוק עובד?

עדיף לך להסתכל במודעות של יד 2 או במרקטפלייס בפייסבוק, תמצא במחירים קצת יותר הגיוניים מטרייד מוביל.

Peugeot 208 GTI 2014

פורסם

אז כנראה שאין שם נבלות אלא רק רכבים יקרים?

הלוח בזמן האחרון לא זז ולא עולים עליו רכבים חדשים מפרטי (שרלוונטיים, אני לא רוצה שחורה). אז אני תוהה אם לא ללכת אליהם, יש שם שלושה רכבים ושניים מהם לבנים שנראים בטווח המחירים שלי. בטח עם מיקוח הם ירדו למחיר טיפה יותר סביר.

פורסם

כמו בכל מגרש, יש רכבים טובים ויש פחות.

אם לא תיגש, לא תדע.

חיפשתי ויטארה 2016/7 לפני שבועיים. היו בטרייד מוביל רכבים שעונים על הדרישות שלי.

הבעיה שאם הרכב נמצא במגרש מרוחק, יבקשו ממך דמי רצינות כדי להביאו אל המגרש הקרוב לך.

לכן ויתרתי וקניתי מפרטי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...