Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי טויוטה יאריס שנת 2015.

בחודשים האחרונים נשמעים רעשים של חריקה מכיוון הגלגלים הקדמיים. הרעשים נשמעים בעלייה על חלק מבאמפרים או בירידה ממדרכות נמוכות. הרעש נשמע בעיקר כאשר מסובבים את ההגה עד הסוף לאחד מהצדדים ועולים על שיפוע מדרכה. הרעש נשמע כמו חיכוך של חריקה של ברזלים מכיוון התחתון של הגלגלים.

הייתי בשתי סוכנויות של טויוטה במודיעין ובאור יהודה. בתחילה בוצע שימון וגירוז של הבוקסות שכמובן לא עזר ולאחר מכן בוצעה החלפה של הגומיות של הבוקסות מה שגם לא עזר. הרושם היה שלא כל כך מעניין את העובדים במוסך ממה נובע הרעש והם טענו כל הזמן, לא ברור למה, שהם לא שומעים כלום, למרות שבנסיעות איתי ברכב השמעתי להם בדיוק מתי הרעש נשמע.

הרכב עדיין נמצא באחריות בשבועיים הקרובים ואני כבר די מיואש ולא רוצה לחזור לאחת מהסוכנויות האלה שלדעתי לא מקצועיות או שמנסות להתנער ולהתחמק מתיקון.

מה לדעתכם עליי לעשות??

תודה!

פורסם

הרכב עדיין באחריות ויש תיעוד ממוחשב (חייב להיות לפחות) על תלונות ופניות הלקוח.

גש לחוות דעת שלישית ואם לא יעזור,גש למוסך מתמחה בדגם/מוסך פרונטים לבדיקת חלקי המתלה וההיגוי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכיוון שאנו לא שומעים את הרעש אין לנו כל מושג מה מקורו. אם תוכל להקליט אותו ולהעלות לפה זה יהיה מצוין. מה שאני עוד יכול להציע לך אם תרצה להגיע לחדרה נעשה על הרכב סיבוב יחד ונרים אותו בצורה מסודרת וננסה לאתר את מקור הרעש ככה לפחות יהיה לך כיוון מדוייק עם הסיבה לרעש ועם מה להגיע לאותה סוכנות שתטופל במיסגרת האחריות. ישנם לפעמים מיקרים ברכב שדורשים לא מעט סבלנות כדי לאתר את מקור הבעיה ואם אתה מגיע לעסק שאין לו את הסבלנות אז הוא פשוט לא יימצא את הרעש. כמו כן מקווה שלא חוייבת על הבוקסות שהוחלפו.

• תוכן חדש...