Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רואה בחיים מצב שבו ההורים שלי מסכימים לשמור על הילדים בזמן שאני בחו"ל.

אם אצלך האופציה קיימת, לא הייתי חושב פעמיים, סע לבד עם האשה, פיתוח ,שימור והנאה מהזוגיות לא פחות חשוב ...

פורסם

בסך הכול 5 לילות.

ההורים שלי ושל אשתי מוכנים להתחלק בילדים. דווקא הם אלו שמציעים להשאיר את הילדים.

הוזמנו כרטיסים ללא ילדים:roll:

פורסם
דעתי בתמצות לגבי ילדים בטווח החד סיפרתי:

לחופשות בטן גב - איתם.

ערים באירופה (כשבאים ממוקד, לונדון, אמסטרדם וכו') - בלעדיהם.

בסעיף 2 אתם בפירוש פחות תהנו עם ילד, אלו חופשות עם המון תיזוז, המון הליכה, המון עמידה. ילד קטן זה נטל.

להתגעגע זה טבעי. להיות לבד קצת "כמו פעם" זה חשוב לאללה.

בניגוד לידידי הסמוראי, אני חושב ש:

לחופשות בטן גב -בלעדיהם.

גם בחופשת "בטן גב", לנסוע עם ילדים זה ממש לא יהיה "בטן-גב" כי אין סיכוי שהם נותנים לך לנוח. הבטן גב הוא בשבילם, לא בשבילך.

ילד לא יודע אם הוא בחופשת בטן גב או ער באירופה, זה בכל מקרה יהיה: אבא יש לי פיפי, אבא יש לי קקי, אבא אני צמא, אבא תרים אותי, אבא אני עייף, לא בא לי, כן בא לי, אבא תביא לי, אבא תיקח לי, אבא אני רוצה את זה וכו' וכו'.

יש אפשרות לנסוע בלי הילדים ? תפקיד אותם מהר אצל הסבא-סבתא ורוץ לנתב"ג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• אחראי פורום
פורסם

חופשות ברודוס/כרתים/קפריסין וכד' הן חופשות פשוטות ולא כאלה מאתגרות.

תאמין לי, אני הראשון שרואה גם את טובת ההורה ומתחלחל מהורים שמבטלים את הצרכים שלהם לחלוטין,

אבל דווקא לרבוץ שבוע בבריכה באווירה רגועה עם הילדים שלך, זה לא רע בכלל.

הילדים שלי לפחות כבר היו פעמיים בחופשות כאלה, הגם שאינם מופרעים, הם הורידו טורים וזרמו איתנו והיה יופי.

שנה שעברה לקחנו אותם (5 ו-8 היום) להולנד וזה כבר טיול מתיש.

כמה שנהננו, חזרנו על הברכיים.

זה הבהיר שהם עדיין לא בשלים לטיול מסוג זה, של הרבה נסיעות ודילוגים ולכן דחינו טיול שאני מתכנן עליו שנים לארה"ב בלפחות שנתיים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

את ארה"ב דחה לבר\בת מצווה, המרחקים שם מתישים גם בלי ילדים - אם אכן מדובר בחריש המקובל על הישראלים אחרי טיסה של 12-16 שעות.

אבל מדינות או מחוזות קומפקטיים באירופה (או טיול בתא שטח מוגבל בכל מקום אחר)? בהחלט אפשר, אם מודעים למשמעויות. הביחד הזה עושה טוב למשפחה, גם אם מתיש את ההורים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם

לא תוכנן חוף לחוף, למרות שיש לנו משפחה וחברים בדיוק בשני הקצוות.

המיקוד הוא בחוף המערבי עם גיחות לפה ולשם תו"כ שאני מתבסס על חבר ילדות מקומי, לכן לא חושב שנחוץ לחכות לבר מצווה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

בדוק את המרחקים - הניסיון שלי עם חבר'ה טיפה יותר מבוגרים (צריך להוסיף - לכולם כרומוזום Y, אבל סה"כ ילדים טובים משחר ילדותם) הוא שהם מתקשים לעמוד בנסיעות של יותר מ-150-200 ק"מ ביום, וגם אז צריך להזמין את גונאר יארינג למכונית, כיון שהמרפקים נתקעים בצלעות כל העת. דומני שהמרחקים שזקק להם גדולים בסדרי גודל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בניגוד לידידי הסמוראי, אני חושב ש:

לחופשות בטן גב -בלעדיהם.

גם בחופשת "בטן גב", לנסוע עם ילדים זה ממש לא יהיה "בטן-גב" כי אין סיכוי שהם נותנים לך לנוח. הבטן גב הוא בשבילם, לא בשבילך.

ילד לא יודע אם הוא בחופשת בטן גב או ער באירופה, זה בכל מקרה יהיה: אבא יש לי פיפי, אבא יש לי קקי, אבא אני צמא, אבא תרים אותי, אבא אני עייף, לא בא לי, כן בא לי, אבא תביא לי, אבא תיקח לי, אבא אני רוצה את זה וכו' וכו'.

יש אפשרות לנסוע בלי הילדים ? תפקיד אותם מהר אצל הסבא-סבתא ורוץ לנתב"ג.

איציק

בחופשת בטן גב אתה לא נח אלא נהנה מהביחד. כשהבנות שלי היו קטנות נסענן בלעדיהן ומגיל 5-6 יחד איתן לחופשות שמתאימות להרכב.

עבורי חופש זה זמן של כיף יחד כל המשפחה. למנוחה אני נשאר בבית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...