Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הרכב המיועד עבור חבר

בנסיעת מבחן של כחצי שעה התגלתה הבעיה המתוארת בכותרת. הנ''ל אוהב לשבת זקוף (תנוחת כסא ולא כורסה) גובה של כמעט 1.9 מ', וקו העיניים שלו היה מעל או במקביל לחיבור שבין השמשה לגג, מה שגרם לו לאי נוחות וכן לאיבוד טווח ההבטה לרחוק (שלא לדבר על פניה ימינה שבה המראה וכל הפלסיקה המגושמת מאחוריה גרמו לשטח מת עצום). כדי לראות האם הרמזור התחלף לירוק היה צריך להטות את הצוואר לכיוון מטה.

יצויין שהתחושה בדאסטר הישנה מהבחינה הזאת היתה טובה יותר. גם המראה רזה, וגם להרגשתי השמשה גדולה יותר (לא בדקתי).

משאר הבחינות הרכב עונה היטב על הצרכים. נכנס בתקציב, ידני, טורבו דיזל וגבוה.

מה דעתכם? מתרגלים לזה, או "big no no"?

נ.ב. בשביל הרקע, הבחור היום בפורסטר שתפורה עליו בול. מתכנן להשאיר אותה לאשתו שנוהגת רק באוטו' ולרכוש לעצמו ידני. פורסטר ידני מהחברה הרבה מעבר לתקציב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא הבנתי מה השאלה.

אם הרגלי הישיבה גורמים לנהג לא לראות את הכביש בדגם הזה בצורה בטיחותית אז מה השאלה בכלל?

הרכב הזה לא מתאים לו.

פורסם

יש כיוון גובה ברכב הזה?

ניסה להוריד למינימום?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כמובן הוריד את המושב עד למטה

בשונה מהדגם היוצא בו היו שני מצבי גובה בלבד, כאן יש כמה דרגות

ולבחור שלא הבין את השאלה, אני רוצה להבין האם יש פה מישהו גבוה שנתקל בבעיה דומה והאם ישנם פתרונות (למשל הנמכה מעבר לסטנדט)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...