Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך ניפוח אוויר נשבר הונטיל באחד הצמיגים.

מישהו יודע כמה יעלה החלפת ונטיל במוסך היבואן?

אני יוצא מנקודת הנחה שהחיישן לא נפגע.

תודה

פורסם

למה צריך מוסך יבואן בשביל זה?

תיגש לכל פנצ'ריה ויחליפו את הוונטיל - יעלה כמה גרושים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

להפך. הונטיל מחובר לחיישן.

בפנצ'ריה נורמלית יש סיכוי שיתקנו לך את זה. אצל היבואן יזרקו לך אותו לפח ויגבו לך את המקסימום האפשרי על חיישן חדש.

פורסם (נערך)

כאשר תצטרך להחליף צמיגים, זה אומר שגם אותם תקנה במוסך יבואן (במחיר מופקע), בגלל אותם חיישני לחץ אוויר?

כולו להחליף וונטיל...

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגי מוריס בית עובד. תתקשר אליהם ותספר מה הבעיה ( כולל קיום החיישן ).

בשבוע שעבר הם חילצו את אשתו של חבר טוב שלי שהיתה תקועה עם שני צמיגים קרועים ברכב חדש ( עלתה על הבליטה במדרכה).

גם ברכב שלו יש חיישנים.

פורסם

החיישנים ביונדאי (ואני מעריך שגם בקיה לאור המוצא המשותף) הם חלק מהונטיל, זה מק"ט אחד, ובמוסכי יבואן זורקים ומחליפים בחדש (מעל 1000 ש"ח כשבדקתי, לא זוכר בדיוק כמה). הפתרון שחלק מהפנצ'ריות עושות זה לקשור את החיישן במרכז הג'אנט, ולהחליף לונטיל רגיל - בעיני זה פיתרון רע ופרטאצ'י.

מה שאני עשיתי זה להחליף באופן זמני לונטיל רגיל (מוותרים על החיישן, נורת ה TPMS דולקת, מעבר לזה לא נורא), להזמין מאיביי את הונטיל בלבד (אצלי היה צריך משהו דומה לזה), להחליף את הונטיל השבור בחדש, ולחזור לצמיגאי כדי להחליף. אומנם לוקח קצת זמן, ועולה טיפה כסף, אבל משמעותית פחות מאשר אופציית ההחלפה במוסך יבואן של כל החלק, ובעיני זה פתרון הרבה יותר נכון מאשר לקשור את החיישן סתם כך בתוך הצמיג.

• תוכן חדש...