Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מישהו מכיר מורה טוב בכפר סבא?

ומה סדר גודל של המחירים לרישיון? (יש לי על רכב פרטי)

החל מ1200 שקלים.

הרשיון לרכב חוסך לך את הטאוריה.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

אני יכול להגיע לבאר שבע, אבל השאלה אם אני אלמד לנהוג ב-500?

אין לי נסיון קודם ואני רוצה קצת ללמוד לפני שאני קונה אופנוע ועולה על הכביש...

פורסם

ללמוד לרכב לא ממש תלמד משום מורה במצב הנוכחי בארץ אבל עדיף שתמצא מורה באזור שלך שינסה לתת לך משהו מוצלח מרוב ההיצע שיש כיום בשוק ההוראה....לא מכיר אחד כזה מכפר סבא אבל אולי שתחסוך לעצמך את ב"ש וה"קבלנים" שלה......

מה שכן אתה יכול לעשות כדי לשפר את היכולות שלך הוא לקחת קורס הכשרה מתקדמת (לא מדובר בשיעורים המחוייבים על פי חוק) כיום יש בית ספר אחד עד כמה שידוע לי שמעביר קורסים בסיסייים מוצלחים מאוד וכמה קורסים מתקדמים יותר.

תתחיל בזה וכמובן כתתחיל לרכב צא מנקודת הנחה שאתה לא יודע כלום למעשה.....ולמידה היא תהליך תמידי

עוד נקודה למחשבה היא שאם אתה חושש להתחיל בכביש מהר ורוצה ללמוד לאט ובביטחה(יחסית) אולי כדאי (ומומלץ) להתחיל בשטח עם איזה דו"ש קטן ונחמד

פורסם
אני יכול להגיע לבאר שבע, אבל השאלה אם אני אלמד לנהוג ב-500?

אין לי נסיון קודם ואני רוצה קצת ללמוד לפני שאני קונה אופנוע ועולה על הכביש...

למיטב ידיעתי יש תקנה שכל אחד עובר טסט בעיר מגוריו, כך שלא תוכל ללמוד נהיגה בבאר שבע.

תבדוק את העניין לפני העלייה לרכבת...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...