Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קידור חור- מדף נירוסטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני צריך להעביר את צינור הדוש הזה בתוך מדף שעשוי מנירוסטה. אני לא יודע מה סוג הנירוסטה או מה העובי שלה.

אני צריך שהחור יהיה 70 או 80 מ"מ .יותר לכיוון ה 80 מ"מ. האם מקדח כוס לברזל יכשה את העבודה או שחייב מקדח כוס ייעודי לנירוסטה?

תודה לעונים על העזרה מראש

P_20180311_202514.jpg

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מקדח כוס ברזל יהיה בסדר לחור אחד אבל אתה צריך קירור טוב ומהירות איטית. בסביבות 120 סיבובים לדקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כתבתי קירור טוב.

בתנאים ביתיים הייתי עובד עם מיכל זזקל ביד ומתיז כל שנייה בערך שפריץ קטן.

פורסם

אנסה היום ואעדכן , תודה על התשובות.

האם מקדחי הכוס לנירוסטה שמוכרים בארץ עשויים מ - M35 , או מ - M2 ?

פורסם

לא ידוע לי ממה בדיוק הם עשויים, אבל השנקל שלי: קנה אחד עם שם.

המקדחים של MORSE למשל טובים גם לנירוסטה. המחיר יקר משמעותית מהזבל הסיני, אבל שווה את הפחות עצבים וההתעסקות של להתאמץ עם הכלי הלא נכון...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצטרף להמלצת הברווז. קנה מקדח איכותי.

עוד דבר חשוב, לקראת הסוף בעדינות כי האחרת המקדח ייתפס.

פורסם
אנסה היום ואעדכן , תודה על התשובות.

האם מקדחי הכוס לנירוסטה שמוכרים בארץ עשויים מ - M35 , או מ - M2 ?

שתי הפלדות הם פלדות H.S.S המיועדות לייצור כלי חיתוך שונים. פלדה מסוג M36 מכילה גם 8 אחוז קובלט מה שהופך אותה ליותר עמידה בפני שחיקה ומתאימה יותר לעיבוד נירוסטה.

לדעתי לא תמצא בארץ במחיר סביר כוס עשוייה מ-M36 במחיר סביר.

איזה כייף לי :)

פורסם
ערב טוב.

אני צריך להעביר את צינור הדוש הזה בתוך מדף שעשוי מנירוסטה. אני לא יודע מה סוג הנירוסטה או מה העובי שלה.

אני צריך שהחור יהיה 70 או 80 מ"מ .יותר לכיוון ה 80 מ"מ. האם מקדח כוס לברזל יכשה את העבודה או שחייב מקדח כוס ייעודי לנירוסטה?

תודה לעונים על העזרה מראש

אם אתה מתכוון לקדוח ללא סטנד קידוח אישית הייתי מעדיף לקדוח עם מקדח קונוס מדורג או קונוס רגיל. אם אתה נמצא באיזור רמת-גן/חולון אוכל להשאיל לך קונוס קידוח מתאים.

פורסם
מקדח כוס ברזל יהיה בסדר לחור אחד אבל אתה צריך קירור טוב ומהירות איטית. בסביבות 120 סיבובים לדקה.

בעייתי במקדחה ידנית. כאשר אתה מוריד את מהירות הסיבוב במקדחות פשוטות עם שליטה אלקטרונית/חשמלית למהירות נמוכה גם מומנט הסיבוב קטן ושימוש במקדח בקוטר גדול עלול לגרום לכוס להתקע בחומר.

פורסם

מקדחה ידנית אלקטרונית גם לא תסחוב מקדח כוס 80 מ"מ בפלדה/נירוסטה.

בכל מקרה זו עבודה למישהו שיודע לקדוח ויודע להרגיש את החומר והמקדח. כבר יצא לי לקדוח בשטח עם מקדחת יד חור עובק בקוטר 13.5 ועובי 30 מ"מ בנירוסטה. פשוט זה לא ודארש כמה השחזות מקדח בדרך.

פורסם

מעדכן , החור בנירוסטה בוצע בהצלחה .

ריססתי זזקל כל כמה שניות גם על המקדח וגם על איזור הקידוח , עבדתי במהירות נמוכה וביצעתי הפסקות על כמה שניות .

מרק 10 , אם אני לא טועה מקדח מסוג M35 - הוא בעל 5% קובלט , M42 -הוא עם 8% .

• תוכן חדש...