Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קירצוף כביש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר נסעתי על איילון צפון ושהגעתי למחלף לגוארדיה שמתי לב שהכביש מקורצף חלקית, למה עשו כזה דבר בכביש ולמה זה נועד?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ככה עובדים במדינה הזאת, מקרצפים כביש...משאירים את זה ככה חודשיים....בינתיים כולם דופקם והורסים את הרכב אבל למי איכפת....ולבסוף דווקא באמצע היום מחליטים לחסום נתיב אחד מתוך 2 ,מביאים שוטרים שגם הם חוסמים חצי מהנתיב שנשאר...יושבים בניידת עם אורות ומעשנים ,וגורמים לפקקים עצומים,כל נהג שני מאט עד כדיי עצירה כדיי לראות מה קרה....וכך מעבירים חצי יום בפקק מזורגג...אבל שוב פעם...למי איכפת....ככה עובדים ועושים רעש של עבודה.

ואיזה כיף....מע"ץ סללו עוד כביש.

פורסם
היום בבוקר נסעתי על איילון צפון ושהגעתי למחלף לגוארדיה שמתי לב שהכביש מקורצף חלקית, למה עשו כזה דבר בכביש ולמה זה נועד?

להאט את הנהגים :shock3:

Finger's gonna kill me.

פורסם

למיטב הבנתי, אי אפשר לסלול שכבת אספלט חדשה על שכבה ישנה, ולכן יש לגרד את השכבה הישנה לפני שמניחים חדשה.

תאר לעצמך איזו מדרגה היתה נגרמת אם היו מוסיפים בכל כמה שנים שכבה חדשה, בלי להוריד את הישנה...

זה שבארץ משאירים את הכביש מגורד שנים, זאת בעיה אחרת...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המצב בארץ לא כל כך גרוע

יש קילומטרים על קילומטרים של כבישים בלוס אנג'לס למשל שהם מקורצפים (כבישים מהירים), דוד שלי אמר לי שזה בשביל שנהגים לא ירדמו על הכביש

אוליי...

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

חשוב שתדעו.........!

ניתן לתבוע את מע"צ במידה ונגרם לרכבכם נזק ( צמיגים , גא'נטים, בולמים או כל דבר אחר)

כאשר הרכב נחבט במדרכה שנוצרת בין הכביש המקורצף לכביש הלא.

מע"צ משלמים על זה......... לא לוותר להם , שילמדו.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
חשוב שתדעו.........!

ניתן לתבוע את מע"צ במידה ונגרם לרכבכם נזק ( צמיגים , גא'נטים, בולמים או כל דבר אחר)

כאשר הרכב נחבט במדרכה שנוצרת בין הכביש המקורצף לכביש הלא.

מע"צ משלמים על זה......... לא לוותר להם , שילמדו.

אתה יכול להביא לנו מידע על זה? לאיפה לשלוח את המכתב? מה לשלוח? אתה מכיר מקרה שקיבל את הכסף באמת ולא הסתבך איתם מלא זמן?

גם אני פעם נפלי עם הרכב לבור וזה יצר לי בעיה גדולה.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

הדבר הטוב היחיד בכביש מקורצף זה האחיזת כביש האימתנית , כל השאר זה רק חרא , מכסח צמיגים , מכסח בולמים , מכסח פלסטיקה של צרפתיות :wink::-P .

ים long time no

פורסם

הסברתי לכם שזה קירצוף חלקי ולא מלא, מה הקשר לסלילה מחדש או לנהגים נרדמים?

זה קירצוף שיטחי ביותר שלא מוריד שכבה בשביל לסלול, הם אפילו לא קירצפו את הכל, יש מצבים שבחצי נתיב יהיה קירצוף כזה ובחצי השני לא כאילו המכונה לא הצליחה להוריד שכבה כלכך דקה. אם מישהו נוסע שם הוא יבין על מה אני מדבר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני נסעתי באיילון דרום לפני כמה ימים ונדמה לי שמרוקח(?) עד ארלוזרוב או משהו כזה הכביש שם מקורצף בצורה נוראית וזוועתית! וזה רק מדרבן אותי להאיץ(בהתאם לתנאי התנועה וצפיפותה כמובן :p ) רק בשביל לעבור את הגיהנום לכלי רכב!

איילון - אחד הכבישים הכי חוזנחים וסלול בצורה הכי גרועה...

אני מניח שנסעתי על מספיק כבישים בשביל להגיד שאיילון זה הגרוע ביותר... פשוט זוועה של כביש, ואין בכלל צורך לפרט כל אחד מכם יודע על מה אני מדבר...

בשבילי כל פעם להיכנס לת"א או לחזור מהרצליה זה זוועה.... :(

פורסם
למיטב הבנתי, אי אפשר לסלול שכבת אספלט חדשה על שכבה ישנה, ולכן יש לגרד את השכבה הישנה לפני שמניחים חדשה.

תאר לעצמך איזו מדרגה היתה נגרמת אם היו מוסיפים בכל כמה שנים שכבה חדשה, בלי להוריד את הישנה...

זה שבארץ משאירים את הכביש מגורד שנים, זאת בעיה אחרת...

הבחור פה צודק...אז די עם הבכיינות המטומטמת הזו.....! :x עשו את זה ע"מ למרוח שם שכבה חדשה של אספלט בשבילכם, אז די כבר על כל דבר לבכות..... ולבחור שמתלונן שהשוטרים יושבים ומעשנים, מה אתה רוצה שיירקדו לך ....? המטרה של שוטרים בעבודות בכביש היא פיקוח בלבד ולעיתים חסימת נתיב לצורך עבודה....! תתבגרו אנשים.
  • תוכן חדש...