Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי בימים האחרונים וולבו XC90 שנת 2012 שהדילר מבקש עליו (אחרי מו״מ) 95,000 ש״ח, בטענה שמחיר המחירון שלו הוא 140,000 ש״ח. טופס הבדיקה של האוטו מצורף, ולפיו אפשר לראות שהוא עבר תאונה במסגרתה הוחלפה קורת רוחב מחוברת עם ברגים, כנף שמאל ומכסה מנוע. כמו כן יש אבחנה של נקישות בתיבת הגיר ועוד כל מיני דברים. הרכב הוא יד שלישית, היה יד ראשונה רכב הדגמה של וולבו, ועשה 120,000 ק״מ.

הייתי שמח להבין מכם:

א. לקחת או לברוח?

ב. אם לקחת - האם המחיר שהוא מבקש תואם את מצב הרכב?

ג. אם לא תואם - מה המחיר שלדעתכם משקף את השווי הריאלי + הכאב ראש שיהיה לי אח״כ למכור אותו בעצמי

תודה מראש ופורים שמח.

Screen Shot 2018-02-27 at 19.33.46.png

פורסם

עצם העובדה שיש חוסר בשמן מנוע מעלה את החשש הסביר כי הרכב לא טופל כהלכה (וזאת בלשון עדינה מאוד).

במצב כזה, סביר להניח שזמן קצר לאחר הרכישה תתחיל להתמודד עם כל מיני תקלות.

אני אישית הייתי מוותר ועובר לרכב הבא.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

• תוכן חדש...