Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברכב של אבא שלי לנסר פרימיום 1.6 2004 המאווררים עובדים קבוע, גם שהאוטו קר והוא רק פותח סוויץ.

מחפש בקר חדש ולפי מה שראיתי אני צריך את הקוד - 1355A124 אבל באיביי ברשימה רשום רק 2.0L.

מישהו יודע אם 1355A124 אכן יתאים?

בנוסף המחוג ששולט על טמפרטורת המזגן לא עובד, אשמח גם לקישור לחלק לתיקון.

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

1355A124 אכן מתאים.

לגבי הטמפרטורה, זה בד"כ הגלגל שניים מפלסטיק שנדפק,

מק"ט 7801A110 - מהתגובות ביוטיוב.

תראה את הסרטון:https://youtu.be/d8jNWN6TRzE

פורסם
היי,

ברכב של אבא שלי לנסר פרימיום 1.6 2004 המאווררים עובדים קבוע, גם שהאוטו קר והוא רק פותח סוויץ.

מחפש בקר חדש ולפי מה שראיתי אני צריך את הקוד - 1355A124 אבל באיביי ברשימה רשום רק 2.0L.

מישהו יודע אם 1355A124 אכן יתאים?

בנוסף המחוג ששולט על טמפרטורת המזגן לא עובד, אשמח גם לקישור לחלק לתיקון.

תודה.

למה את חושב שהבקר נדפק . ביצעת סריקת תקלות ? אולי קיימת בעיה חשמלית אחרת.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי המקצועית בנושא חשמל הבעיה שאתה מתאר עלולה לקרות גם מסיבות אחרות:

1. ממסר מאוורר תקול.

2. קצר בצמה.

פורסם

המחלה הידועה של הלאנסרים זה הבקר מאווררים שנידפק וגם אני מאמין ששם הבעיה וזו התופעה באמת שמצביעה על בקר תקול מניסיון של כמה החלפות כאלה בעבר.

פורסם

לפרק 2 קונקטורים + בורג בודד והלחליף את הבקר זה מאוד פשוט.

להחליף חלק מקורי שעולה 600 שקלים או תחליפי לא סיני ב-250 שקלים ללא שום בדיקה שאכן הבעיה במודול הבקרה זה לא מקצועי ויותר בכיוון של חובבני.

אני מציע לפותח האשכול לפרק את המוליך החשמלי ממחשב הרכב אשר שולח אות בקרה או את המוליך החשמלי בקונקטור ולבדוק האם המאוורר ממשיך לעבוד קבוע לפני החלפת החלק גם אם 'מניסיון' של אחרים מקריאה באינטרנט שאכן ברוב המקרים הבעיה בבקר המאווררים.

• תוכן חדש...