Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רוצה לקנות יונדדאי i25 חדשה. מתבאס קשות מהעובדה שהדגם הזה לא עודכן כבר שנים ועל אחת כמה וכמה אחרי שראיתי שהצורה החדשה כבר נמכרת בארה"ב ורוסיה עם פיצ'רים מגניבים.

דיברתי עם שירות המכירות של כלמוביל - לא יודעים בכלל מה יקרה ואם יגיע הדגם.

מישהו יודע מתי הדגם הזה מגיע לארץ?

מצ"ב לינק לסרטון שיווקי שלהם:

תודה,

P

פורסם

אתה יכול לקנות את אחותה, הקיה ריו סדאן, נמכרת באפס ק"מ ב92.

וברצינות, תת משפחתית 1.6 6 הילוכים שכנראה לא תהיה חסכונית במיוחד, שאין בה הרבה אבזור (ואבזור בטיחות מתקדם מסתכם במערכת אחת) ותלך לליסינג עם מינימום אבזור, למה יש לחכות בדיוק?

פורסם (נערך)

רוצה לקנות יונדדאי i25 חדשה

למה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

אין שום פיצ'רים מיוחדים בדור החדש של הI25 שלא נמכרים כיום במכוניות אחרות בארץ.(ושוב , גם בגרסה הכי מאובזרת שלו בארה"ב הוא לא ממש מאובזר).

ממה התלהבת?

פורסם

למה לך כזה אוטו? מאוד יקר יחסית לתמורה משום שמיועד לציי רכב, רכב ישן ומיושן, כל רכב אחר יהיה עדיף. גם הדגם החדש, לעניות דעתי, ייובא לארץ במפרט מיוחד ללקוחות ליסינג, כך שאין למה לחכות, ראה קיה ריאו [emoji52], הרכב היחיד של קיה ללא בקרות אקטיביות ועם מנוע של שנות התשעים.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

תודה על התגובות! אז אני אסביר למה אני מעוניין : מדובר ברכב שני שאמור להיות רכב הסעות/עבודה שלא יעשהנהרבה קילומטראז'. הוא יחליף את היונדאי i20 שמשמש רכב שני אצלנו היום. בגלל שהמשפחה גדלה, אנחנו רוצים להגדיל קצת את תא המטען וגם להישאר ביונדאי או קיה. אז בסופו של דבר נראה לי שה i25 עושה את העבודה. אממה, כמו שאמרתם, רכב מיושן ולא מלהיב.

ולכן אני שואל לגבי החדש...

פורסם (נערך)

ואמרנו לך, הדגם החדש מגיע עם עיצוב שונה, איכות חומרים משופרת, ואולי טיפה יותר אבזור ועכשיו שישה הילוכים במקום ארבעה.

עדיין אין למה לחכות כאן.

קיה ריו סדאן שזה פחות או יותר אותו האוטו נמכרת ב93 אלף ב0 ק"מ ובלי הרבה אבזור כלל וסביר להניח שאם וכאשר היונדאי תגיע , המצב יהיה דומה.

באוויס יש שברולט סוניק סדאן ב72.

בקאר ביי יש פיאט טיפו 1.6 אוטומט ב82 וניסן סנטרה ב97.

כולם אוטומטיות רגילות ויתנו לך את אותה חבילה פחות או יותר כמו הI25.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם (נערך)

צריך רכב מרווח יותר מ-I20? נסה הונדה ג'אז.

היא קומפקטית מבחוץ ומרווחת בפנים, חסכונית, ומצויידת באבזור בטיחות אקטיבי מקורי.

כמו שאר המגיבים כאן אני לא רואה שום סיבה הגיונית לקנות היום I25 וסבור כמוהם שהדגם החדש לא יביא בשורה משמעותית אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

ראיתי אתמול שניתן להשיג אלנטרה ביד ראשונה 0 קילומטר בקצת יותר ממאה אלף שקל.

שווה בדיקה.

אין שום הצדקה לרכוש i25 חדשה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...