Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת רכב עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצות לגבי רכב עד 30K

רכב קטן ומפנק . נקי מתקלות

כמו כן מתלבט בין :

*יונדאי i 30

*מאזדה 3 האצ'בק

*הונדה סיוויק האצ'בק

מה אומרים ?

פורסם
אשמח להמלצות לגבי רכב עד 30K

רכב קטן ומפנק . נקי מתקלות

כמו כן מתלבט בין :

*יונדאי i 30

*מאזדה 3 האצ'בק

*הונדה סיוויק האצ'בק

מה אומרים ?

קח בחשבון שההונדה יקרה יותר מהאחרות, ז"א שבסכום הזה תאלץ להתפשר על שנתון נמוך יחסית...

אבל לדעתי הוא גם הרכב הכי טוב מהרשימה, לפחות בכל מה שקשור לאמינות, צריכת דלק, חווית נהיגה...

מבחינת פינוק זה תלוי באיזה גירסא, כי ל3 הרכבים האלה יש גירסאות מאובזרות ויש גירסאות פחות... (למשל בהונדה יש את דגם הספורט שמגיע עם גג פנורמי)

פורסם

קודם כל תודה על התגובה המהירה .

אני יותר מחפש רכב עם מינימום תקלות ומפנק בצורה נורמטיבית מבחינת נהיגה שקטה חנויות ישיבה

פורסם

כל הרכבים שרשמת אינם רכבים קטנים. אם אין צורך ברכב משפחתי, ניתן להסתפק במאזדה 2, סוזוקי סוויפט.

אם בכל זאת יש העדפה לרכבים יותר גדולים ( כמו אלה בהודעת הפתיחה ), תשקול מיצובישי לנסר הדור החדש. תוכל לקבל רכב קצת יותר חדש בתקציב שלך. העדפה לדגם 1.8.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי תוסיף גם פורד פוקוס 2011-2013 מחירים די נמוכים לשנתון.

רק לבדוק את עניין הגיר ולוודא שעבר החלפת קלאצים\מחשב גיר(לא זוכר בדיוק ממה התקלה בגיר נבעה) .

פורסם

זה נכון שהרכבים שרשמתי הם אינם מיני אך הם קטנים המימדים שלהם לעומת רכב סטיישן .

מסעדה 2 זה רכב שאני חושב עליו איך הוא מבחינת מכאנית ומבחינת איבזור חוויות נהיגה ?

והאם אתם ממליצים על יונדאי i30 שנתון 2010?

פורסם
זה נכון שהרכבים שרשמתי הם אינם מיני אך הם קטנים המימדים שלהם לעומת רכב סטיישן .

מסעדה 2 זה רכב שאני חושב עליו איך הוא מבחינת מכאנית ומבחינת איבזור חוויות נהיגה ?

והאם אתם ממליצים על יונדאי i30 שנתון 2010?

אחלה, יש גם גירסאות מאובזרות עם סאנרוף.

הוא לא הכי חסכוני בדלק, לא הכי חוויתי לנהיגה ונוח, אבל אמין מאוד, סה"כ נותן תמורה למחיר.

המאזדה 2 רכב אמין, המנוע שלו זריז (לדעתי הכי זריז בקטגורייה הזאת, תקנו אותי אם אני טועה) לא חסכוני בדלק (בכל זאת גיר אוטומט עם 4 הילוכים), פחות מאובזר מהיונדאי.

• תוכן חדש...