Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש כיסא נוח למחשב.

שתהיה תמיכה טובה לגב, עם אופציה לשבת זקוף יחסית (ולכוונן לפי נוחות).

הכי חשוב לי תמיכה טובה לגב, נוחות ועמידות.

מחיר - מוכן לשלם קצת יותר בשביל לקבל כיסא טוב.

1000 שקלים +- סביר?

האם כיסא גיימרים זה רעיון טוב?

מאיפה לקנות? אמאזון? בארץ?

מכירים חנויות מומלצות?

האם מישהו רכש ברשת בלי לנסות קודם? קשה לי לדמיין מצב של כיסא שממש לא נוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניסית ללכת לחנויות בארץ ולבדוק דגמים?

רהיטי הכח,ווקסמן,צרעה,אופיס דיפו - לדעתי לכולם יש דגמים יקרים וזולים גם יחד.

את הכסא שלי קניתי בכלל מהום סנטר,עלה לפני שנתיים בערך סביב 450ש"ח עם איזה קופון שאשתי מצאה.

דווקא מחו"ל קשה לי להאמין שיהיה דיל,כי כסא רציני מפורק באריזה זה סיפור של 10-20קילו - לא הולך ברגל..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מהחיפוש הרב שאני עשיתי זה או להוציא איזה 1-2K על משהו מצרעה ולקבל משהו בסדר מינוס, או להשקיע (ללא הצדקה) 5-6K על הרמן מילר. או שאפילו תנסה לחפש משהו ב500-600 ש"ח שעוד איכשהו נוח לך. רוב הכסאות בצרעה הם פשוט REBRANDING של כסאות סינים שאין להם באמת תכונות אורטופדיות.

פורסם

כמו שאמר אזוף, וקסמן נחשבים טובים, את רהיטי הכח אני לא מכיר, על צרעה שמעתי דברים טובים יותר ופחות, ואופי דיפו זה לרוב כסאות גנריים ולא מוצלחים במיוחד.

קניתי באייס איזה כסא לפני שנתיים בערך באיזה 300-400 שקל והוא בסדר, אבל לא הייתי ממליץ. אחרי שקניתי אותו, קלטתי שחשוב מאוד שתהיה אופציה להגביה את הידיות - לא להטות למעלה, כי זה לא מחזיק, אלא ממש להרים, כדי שיהיה אפשר להניח עליהם את היד. בעבודה יש לי כסא עם האפשרות הזאת וזה עולם אחר.

מעבר לזה, אין לי איך להועיל יותר מדי, חוץ מ:

האם כיסא גיימרים זה רעיון טוב?

לא. לא. ועוד פעם לא. אלה בדרך כלל כסאות שמעוצבים כמו מושבי ספורט באוטו, אבל רק במראה, לרוב הם גם נטולי כל אפשרויות תמיכה והגב חלק ולא מעוקל לפי צורת הגב של בני אדם. מה גם שאתה לא רוצה כסא מחשב שחובק אותך, כי אתה (אני מניח) לא עולה איתו לימי מסלול.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה לכולם. הנוכחי גם מהום סנטר עלה איזה 350 שקל. היה סבבה אבל תוך שנתיים בערך כבר התפרק.

נראה לי שאחזור על הטעות שנית, כי לא בא לי להוציא 5K על כיסא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא. לא. ועוד פעם לא. אלה בדרך כלל כסאות שמעוצבים כמו מושבי ספורט באוטו, אבל רק במראה, לרוב הם גם נטולי כל אפשרויות תמיכה והגב חלק ולא מעוקל לפי צורת הגב של בני אדם. מה גם שאתה לא רוצה כסא מחשב שחובק אותך, כי אתה (אני מניח) לא עולה איתו לימי מסלול.

הכל תלוי במה קונים :)

אמת, הם נראים כמו באקטים, אבל מעבר לזה יש כמה אופציות מעניינות בפחות מ-1000 ש"ח.

את זה למשל, הביקורות משבחות:

http://hardwareaddicts.co.il/2017/08/29/gaming-chairs/

ויש את זה, שניסיתי אצל חבר, והזמנתי לי גם:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Armor-Gaming-Chair

אני גם לא מת על העיצוב, והייתי שמח אם הם פשוט היו בצבע שחור, אבל זה נוח, אפשר לשבת זקוף באמת, ויש תמיכה לגב התחתון.

!AWDSOME

פורסם (נערך)

לא ממש מצליח להבין איך הגעתם לכסאות באלפי שקלים, זה עשוי מזהב?

כסא טוב בחנות לריהוט משרדי עולה 600-800 שח.

עם כל הכיוונים שצריך.

יכול להמליץ על מעיין ריהוט משרדי בראשלצ

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • תוכן חדש...