Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני נוהג הרכב אוטומטי בלי P

שמסיימים נסיעה באיזה מצב משאירים את ההילוכים ?

זה מניע רק ב N ?

הנסיעה קצת קופצנית בין החלפת ההילוכים , ככה זה נשאר ?

20180129_132504.jpg

פורסם

שמים על ניוטרל כשאתה חונה.

ניסיתי את הגיר המדובר וההחלפת הילוכים בו לא ממש נעימה גם כשמנסים לווסת את דוושת הגז בהתאם להעברת הילוכים, כיול לא מוצלח של התיבה והיא מגיבה לאט.

פורסם
שמים על ניוטרל כשאתה חונה.

ניסיתי את הגיר המדובר וההחלפת הילוכים בו לא ממש נעימה גם כשמנסים לווסת את דוושת הגז בהתאם להעברת הילוכים, כיול לא מוצלח של התיבה והיא מגיבה לאט.

יש איזה מנגנון שנועל את הגיר או כל הרכב תלוי בבלם יד ?

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

פורסם

לא מדויק,

אני נוסע על C3 פיקאסו רובוטית (ששם הגיר כנראה נעים פי מליון מהדאצ'יה).

שאני מסיים נסיעה אני משאיר את ידית ההילוכים כאילו שהרכב ידני. בעליה בהילוך לנסיעה קדימה ובירידה בהילוך רוורס. לאחר מכן מכבה את האוטו ואז מעביר ל-N. ההעברה האחרונה לא מתרחשת בפועל, אבל כאשר אפתח סוויץ' ואלחץ על דוושת בלם, הרכב יעזור ל-N ומאפשר הנעה.

עשיתי ניסוי -

כאשר אני מוריד בלם יד כאשר הרכב היה ב-N בסוף נסיעה והרכב כבוי - הוא מדרדר.

כאשר אני מוריד בלם יד כאשר הרכב היה בהילוך משולב בסוף נסיעה והרכב כבוי - הוא לא מדרדר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...