Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מערכת לטיוטה קורולה 2003

אני רוצה ארבעה רמקולים וסאב + MP3

לא מחפש עוצמה אלא איכות שיהיה למערכת איכות סרואנד מאוד טובה ושאשמע ממש ממש יפה.

אוהב מוזיקת רוק שחורה טרקים... אפשר לחרוג באלף שקל

תודה מראש!

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

הד יוניט פיוניר 7700 בערך 1500 ש"ח

מגבר מהדיוטיפרי ב200 דולר (ברח לי השם שלו פתאום...) שזה אומר 900 ש"ח.

סאב סרווין ווגה V-MAX אהבתי אותו... או אדיר שיבה. אבל זה באמת נתון לשיקול דעתך, פשוט תלך ותשמע סאבים אחרי שהתקנת הכל. בערך 1500 ש"ח

קומפוננט קדימה, לדעתי רוקפורד FNQ אהבתי אותם איכותיים וחזקים מאד. בערך 2000 ש"ח.

איטום באגז ודלתות+עבודה והתקנה בערך 2000 ש"ח

לדעתי זה לא רע בכלל.

אבל בא נראה מה יש לשאר האנשים להציע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
הד יוניט פיוניר 7700 בערך 1500 ש"ח

מגבר מהדיוטיפרי ב200 דולר (ברח לי השם שלו פתאום...) שזה אומר 900 ש"ח.

JBL GTO ?

בכל אופן

שיקנה את ה JBL לרמקולים ועוד מגבר 2 ערוצים או אפילו מונו' (יותר טוב) לסאב .

לדעתי חבל על ההתחלה להוציא 2000 ש"ח על איטום וכד

קודם שישמע קצת את המערכת יהנה ממנה קצת , אולי היא תספק אותו מעל ומעבר ?

ברגע שלא מרוצים מוסיפים דברים / אלמטים , לא ישר מההתחלה

זאת דעתי לפחות

לגבי הרכיבים , מסכים פחות או יותר

פורסם

קודם כל, לטויוטה קורולה 2003 יש אחלה רדיודיסק טבעי שבא עם הרכב, גם אחלה רמקולים - 2 קדימה ו-2 מאחורה, איכותיים ביותר אם אתה שואל אותי כי לאבא שלי יש את הרכב ואני נוהג עליו המון.

בכל מקרה, אני במקומך מחליף רק את הרמקולים הקדמיים מכיון שלפי דעתי הם העיקריים והמרכזיים ברמקולים של פייז הסדרה האחת לפני הגבוהה ביותר שנקראת: CFS, קומפוננט לקדימה שעולה 1880 שקלים, לאחורה אין צורך תאמין לי, אני נוהג בקורולה כמעט כל יום (לי אישית יש בימבה) הרמקולים מאחורה מספיק חזקים וגם ככה אין טעם להשקיע ברמקולים אחוריים כי הרמקולים מקדימה גונבים את כל ההצגה, מאחורה מוסיפים לסאונד אבל לא יותר מזה.

לגבי מגבר, או שתיקח את הפאנטום 4500 של MAGNAT, הוא עולה 1900 שקלים, מגבר מעולה, חזק מאוד ואיכותי. ישנה עוד אופציה לגבי מגבר של phase, המגבר בסדרה הכי גבוהה (ויקרה מן הסתם שלה), שמעתי אוטו של חבר עם מגבר כזה, הוא עצמתי ואיכותי, המגבר הכי טוב ששמעתי, הוא עולה כמעט 4000 שקלים (אם בא לך להשקיע כל כך הרבה במגבר) והוא איכותי ועצמתי ב-2 רמות מעל ה-MAGNAT.

הד יוניט, הפאנל, אני אישית לקחתי את הקלריון 646, מכשיר פשוט מצויין, יש בו המון פונקציות, יציאה למכשיר חיצוני, הוא נותן 26 ואט rms נקי, חיתוכים רבים, יציאה למגבר 2.5 וולט, סאונד צלול ועמוק - מכשיר באמת מעולה, הוא עולה 1900 שקלים - לא חושב שאתה צריך יותר מזה מבחינת פאנל.

לגבי סאב - שמעתי את הסאב של phase, מהסדרה הבינונית, הוא נקרא Thriller pro, יש 12 אינץ ו-15 אינץ, אני אישית שמעתי את ה-12 והוא איכותי ומפציץ חבל על הזמן והמחיר שלו הוא בסביבות ה-1400-1500 שקלים אם אני לא טועה, אל תתפוס אותי במילה לגבי הסאב הוא יכול לעלות יותר זול.

חישובים מהירים לסיכום:

1880 +1900\4000 + 1900 +1500

הסכום הראשון עם המגבר של מגנט: 6980 שקלים

הסכום השני עם המגבר של פייז:9480 שקלים

תחשוב על זה, שתחליט אל תשכח לספר מה החלטת.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

תאמת בילבלתם אותי קצת אם אפשר כאילו סדר קצת בדברים ודגמים מדוייקים יעזרו לי מאוד

וכמובן אם אפשר הסבר למה וזה מאוד עוזר כי בסה"כ אני לא כל כך מבין בעסק

אבל באמת אני רואה שיש לכם באמת ניסיון בדברים תודה לכם שאתם מנסים באמת לעזור...

JVC KW-AVX836

פורסם

אם תגדיר לנו לעומק את הדרישות שלך לגבי כל אחד מהרכיבים שציינת אולי נוכל לעזור לך הרבה יותר.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

סבבה אחי

MP3 לא אכפת לי מתצוגה מרשימה אני רוצה משהו איכותי...

לגבי הסאב עוצמה זה לא אני אבל מה אני לא מתפשר על איכות זה לא אומר אבל שיהיה איכות

ואני לא אשמע את הסאב

מבחינת הרמקולים אני רוצה פשוא לשמוע בסרואנד לשמוע איכות צליל

JVC KW-AVX836

פורסם

בא לך להשקיע על במה קדמית (רמקולים מקדימה) ולהוציא 3500 שקלים על רמקולים מקדימה?

אני מציע שתיקח לקדימה את הסדרה הכי גבוהה של phase, סאונד יותר טוב מזה לפי דעתי מבחינת רמקולים ואיכות צליל לא תוכל לקבל.

פורסם

תשמע יש מצב שאני אשקיע 3000 שקל אם זה ממש ממש שווה את זה

אז בינתיים לא אקנה סאב ומגבר לסאב ואעשה קניה לסאב אחרי זה

תשמע רק שזה לא יחרוג יותר מידי מה 8 אלף כי אין לי יותר מזה...

JVC KW-AVX836

פורסם

8000 שקלים זה די הרבה כסף בשביל מערכת כוללת הכל בשביל האוטו.

אם אתה יודע לשלוח הודעה פרטית כדי שאני אתן לך פירוט לגבי מה שאני מציע לך לעשות בסוף - תשלח.

אם אתה לא יודע - בקש ממני ע"י תגובה כאן, ואני אשלח לך.

ליאור.

פורסם

יש מלא מלא אפשרויות יש הרבה מאוד רמקולים איכותיים במחירים כמו שאתה מחפש זה תלוי אם אתה תאהב את השמיעה..

תשמע קומפוננטים של פוקאל תראה איך הם.. ומגבר הייתי מציע לך סאונדסטרים יש מחירים טובים.. וסאב של ג'יאל או משהו אחר תלוי כמה ישאר.. מכשיר אלפיין הכי איכותיים ברדיו דיסקים לפי מה שאני יודע.. וצריך גם קבל וערכת חיווט הייתי ממליץ לך על סטינגר

פורסם

אז ככה,התקציב שלך לא דל בכללבמיוחד בהתחשב כך שהוא גם גמיש.

בתור התחלה,בקשר לHU,לא הייתי הולך על הסדרה 7 של פיוניר בגלל סיבה אחת שהיא נופלת בין הכיסאות,כלומר אתה זרק עוד 300-400 שקל רק על התצוגה,אז או שתלך על הסדרה 5 שמקבילה מבחינת נתונים ל7 (חוץ מהתצוגה) ועולה 1000שקל או שתלך על הסדרה 8 שעולה 2300 שקל בערך והיא כבר שתי רמות מעל ה7 וה-5,ודוגרי הייתי הולך על הסדרה 5 כי לא צריך יותר מזה.

בקשר לקומפוננט,לא הייתי ממליץ לך על המוראל בגלל הסגנונות שאתה שומע (ואני בעל מוראל ככה שדווקא ההעדפה שלי אליהם),הייתי הול על הרוקפורד FNQ שעולים סביב ה2000 אולי קצת פחות.

מגבר הייתי הולך על הרוקפורד 8804 או משהו בסגנון ובעוצמה דומה.סביב ה2500-3000 אלף.

סאב SQ לא חסרים במיוחד לא בתקציב שלך,תלך תשמע ותחליט,יש כבר תרד בעמוד הזה שמדבר על כך,תקרא תשכיל.הייתי מפנה 1500 לסאב

נשארו לך 500 שקל להתקנה,הייתי אומר לך בכל מקרה אל תקנה שום חלק רק בגלל המלצות.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

כל מילה שהאחרון כתב אמן סלע, ברם, לפי עניות דעתי הייתי מנסה גם לעשות איטום טוב ומקיף לרכב, מה שיוצר את כל ההבדל, לו אני היתי אתה, היתי מצמצם כרגע מיוניט טוב לבינוני (דגם נמוך יותר) והולך על איטום, מה שבהכרח יניב תוצאות טובות יותר ואף בעתיד ישאיר לך מקום לשאוף לשיפור ...

לא פחות חשוב, תהנה מהמסע ולא רק מהתוצאה המוגמרת.

• תוכן חדש...