Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר כמה פוסטים שהעליתי עדיין לא מצאתי תשובה למה המנוע אצלי מצלצל בכל פעם שאני לוחץ על הגז,

בהנעות בוקר כשהאוטו קר בכמה דקות הראשונות אין בכלל צלצולים התייעצות מצידכם האם יכול להיות שזה כיוון הצתה בלבד?, ואם כן איפה אני עושה את זה והאם מישהו יודע האם באמת יש פתרון לתקלה הזו?,כי שוב צ'מפיון טוענים שזה רעש טבעי לפעמים הרכב מרגיש בלחיצה על הגז כאילו הוא חותך לשניה בסלד וממשיך.

תודה והמשך יום טוב לכל חברי הפורום

פורסם (נערך)

לי זה נשמע כמו אחד מחוטי הצתה, או אפילו כוייל.

הרכב חובר למחשב לאיתור קוד תקלה כל-שהוא?

לגבי "מנוע מצלצל", אם זה חלש מאוד, וקורה בעומס, בעליות, במזג אוויר חם, וצריך ממש להתאמץ לשמוע את זה, עם חלון פתוח, זה דבר רגיל. היה לי את זה בהרבה רכבים חדשים.

מצד שני, אם זה נשמע חזק, גם בתוך הרכב, ברוב טווח הסל"ד, במישור וללא עומס, זו כבר בעיה אחרת.

מה שנת ייצור הרכב, וכמה ק"ם הוא עבר?

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם
לי זה נשמע כמו אחד מחוטי הצתה, או אפילו כוייל.

הרכב חובר למחשב לאיתור קוד תקלה כל-שהוא?

לגבי "מנוע מצלצל", אם זה קורה בעומס, בעליות, במזג אוויר חם, וצריך ממש להתאמץ לשמוע את זה, עם חלון פתוח, זה דבר רגיל. היה לי את זה בהרבה רכבים חדשים.

מצד שני, אם זה נשמע חזק, גם בתוך הרכב, במישור וללא עומס, זו כבר בעיה אחרת.

מה שנת ייצור הרכב, וכמה ק"ם הוא עבר?

היי יוסי ותודה על התגובה המהירה הרכב שנת 2013 דור 7 מנוע 1.2 המנוע מצלצל אחרי כמה דקות שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה כמובן ששומעים אפילו לא צריך להתאמץ הרעש קיים כל הזמן ומתגבר במיוחד בלחיצה הגונה על דוושת הגז עליות ועומס,הרכב חובר בצמפיון למחשב וכאמור לא הייתה שום תקלה שהופיעה לטענתם הרכב עבר לפני 3000 ק"מ מצמדים חדשים שחשבתי בהתחלה שהבעיה הייתה מהם אבל לא.

המוסך טוען שהרעש בא מהשסתומים וזה רעש "טבעי" לאחר נסיעה עם כמה גולפים עם אותו שנתון ומנוע כמו אצלי לא היה קיים הרעש בכלל.

ראיתי כמה חברי פורומים שכתבו שהמנוע צלצל אצלם עקב כיווני הצתה לא נכונים אז אני אשמח לקבל התייעצות ממישהו כאן אם כך הדבר.

בכל הקשור לרכב הוא עבר טיפול לפני 3000 ק"מ עם המצמדים ועל הדרך שוב החלפתי גם 4 פלאגים בצמפיון שחשבתי אולי זה יפתור את הבעיה של הצלצול הכלכך מעצבן הזה.

פורסם

גם אני חשבתי כך בהתחלה שזה בא מכיוון הכויילים אך המוסך שלל את זה ואמר שזה תקין למרות שלא ניסיתי להחליף כויילים או משהו דומה לבדיקה

פורסם

https://f2h.io/2k6c19o91y1a

זה ההקלטה תנסו לשמוע בין לבין כשאני לוחץ על הגז את הרעש של הצלצול שזה היה ממש טיפה אחרי הנעת בוקר שהמנוע מתחמם פה זה עוד עדין לעומת המצב הרגיל ששומעים כל לחיצה על הגז את הרעש

• תוכן חדש...